Τετάρτη 7 Μάρτη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Αγωνιστικός γιορτασμός από συλλόγους και συνδικάτα

Συνεχίζεται η πολύμορφη αγωνιστική δραστηριότητα συλλόγων γυναικών, συνδικάτων και μαζικών φορέων σε διάφορες περιοχές της χώρας για το γιορτασμό της Παγκόσμιας Μέρας της Γυναίκας (8 Μάρτη), σε μια περίοδο που κάθε εργαζόμενη, κάθε λαϊκή οικογένεια «χτυπιέται» από την καπιταλιστική κρίση.

Σήμερα Τετάρτη

Στη Θεσσαλονίκη, το απόγευμα θα γίνουν πικετοφορία στις Συκιές και εκδηλώσεις στα γραφεία των Συλλόγων Γυναικών Τούμπας και Ε' Διαμερίσματος.

Στα Γιάννενα, εκδήλωση πραγματοποιεί το ΠΑΜΕ μαζί με την ΟΓΕ στις 7.30 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο.

Η Λαϊκή Επιτροπή Σαλαμίνας και η ομάδα γυναικών της ΟΓΕ πραγματοποιούν πικετοφορία στην πλατεία Αγίου Μηνά, στις 6μ.μ.

Η Λαϊκή Επιτροπή Προσφυγικών, ο Παμμικρασιατικός Σύνδεσμος και ο Σύλλογος Δημοκρατικών Γυναικών Πάτρας (μέλος ΟΓΕ) καλούν σε εκδήλωση - συγκέντρωση στις 6 μ.μ. στο Παμμικρασιατικό (Φωκαίας 26).

Στη Λαμία, ο Σύλλογος Γυναικών μαζί με το ΠΑΜΕ, την ΠΑΣΥ, την ΠΑΣΕΒΕ και το ΜΑΣ οργανώνουν εκδήλωση για τις εξελίξεις στην Υγεία στις 6.30 μ.μ. στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου.

Αύριο Πέμπτη

Πικετοφορίες σε όλους τους δήμους της περιφέρειας του Πειραιά διοργανώνονται για αύριο Πέμπτη. Συγκεκριμένα:

Στον Πειραιά, στις 6μ.μ. στην πλατεία Κοραή. Στο Κερατσίνι, στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης (πρώην Ζαρντέν), στις 6μ.μ. Στο Πέραμα, στην πλατεία Ηρώων, στις 6μ.μ. Στη Νίκαια στην πλατεία Κουμπάκη (πρώην Σπάθα), στις 6.30μ.μ. Στον Κορυδαλλό, στην Ταξιαρχών και Γεννηματά, στις 6.30μ.μ.

Στο εργοστάσιο του Παπουτσάνη θα γίνει στάση εργασίας 1μ.μ. - 2.30 μ.μ. και θα παρουσιαστεί από τη θεατρική ομάδα του ΠΑΜΕ το μονόπρακτο «Ποιος φοβάται τη Σοφία».

Ο Σύλλογος Γυναικών Ιλίου και η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων θα επισκεφτούν στις 9.30 π.μ. το Εθνικό Κέντρο Αποκατάστασης και θα γίνει παράσταση διαμαρτυρίας επειδή έκλεισε ο εργαστηριακός τομέας και μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ.

Στη Λαμία, στις 8 π.μ. θα γίνει αποκλεισμός των ταμείων του νοσοκομείου, ενώ στις 6.30 μ.μ. θα γίνει πικετοφορία στο κέντρο της πόλης.

Στο Αλιβέρι, ο Σύλλογος Γυναικών θα κάνει εκδήλωση στις 7 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο.

Στη Λιβαδειά, στις 7.30 π.μ. θα γίνει παράσταση διαμαρτυρίας στο νοσοκομείο, στη 1 μ.μ. ομιλία στους εργαζόμενους του νοσοκομείου και στις 7 μ.μ. συζήτηση με θέμα «Εργασία - Ανεργία - Μητρότητα» στο καφέ Αστραδενή.

Στο Ρέθυμνο, εκδήλωση συλλόγου γυναικών Μελάμπων στις 8 το απόγευμα στην αίθουσα του πολιτιστικού συλλόγου Μελάμπων.

Στο Βόλο, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση του συλλόγου γυναικών, στις 6:30 μ.μ., στην Πλατεία Πανεπιστημίου.

Στη Λάρισα, θα γίνουν συγκεντρώσεις σε όλες τις συνοικίες.

Στα Τρίκαλα, στη 1 μετά το μεσημέρι εκδήλωση στο Νοσοκομείο Χρονίων Παθήσεων και στις 6:30 μ.μ., συγκέντρωση στην πλατεία Ρήγα Φεραίου.

Στην Καρδίτσα, συγκέντρωση στις 6:30 μ.μ., στην Κεντρική Πλατεία.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ