Σάββατο 18 Φλεβάρη 2012 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
Πρόσχημα για νέες περικοπές η απογραφή

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΚΕ

Σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ τονίζει για τη λεγόμενη απογραφή των δικαιούχων προνοιακών επιδομάτων:

«Η βαναυσότητα κατά των ανθρώπων που παίρνουν επιδόματα δεν αρχίζει ούτε τελειώνει στην αθλιότητα της απογραφής στις διάφορες υπηρεσίες. Η απογραφή είναι το πρόσχημα του απάνθρωπου στόχου κυβέρνησης - τρόικας για νέα δραστική περικοπή αναπηρικών συντάξεων και επιδομάτων, που είναι ήδη απαράδεκτα χαμηλά και που τα παίρνει μόνο ένα μικρό μέρος όσων πραγματικά τα δικαιούνται. Την ίδια στιγμή διαλύονται οι όποιες κοινωνικές υποδομές υποστήριξης είχαν απομείνει. Η υλοποίηση αυτών των στόχων θα σημάνει κυριολεκτικά την εξόντωση των λαϊκών οικογενειών που έχουν ανάπηρους και βρίσκονται σε απόγνωση.

Αυτό το έγκλημα πρέπει να σταματήσει τώρα. Ξεσηκωμός, οργάνωση και αλληλεγγύη στους τόπους δουλειάς και στις λαϊκές συνοικίες, να μην περάσουν τα βάρβαρα μέτρα, τα χαράτσια, το πετσόκομμα των αναπηρικών συντάξεων και των επιδομάτων των ΑμΕΑ. Κάτω η κυβέρνηση της πλουτοκρατίας και της ΕΕ».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ