Σάββατο 18 Φλεβάρη 2012 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
Κινητοποίηση στη ΔΕΗ για τα χαράτσια

Συγκέντρωση στη ΔΕΗ Καλλιθέας πραγματοποίησαν χτες το πρωί μέλη της Λαϊκής Επιτροπής της περιοχής και της Επιτροπής Ανέργων, για να καταθέσουν τους πληρωμένους λογαριασμούς χωρίς το χαράτσι για τα ακίνητα, απαιτώντας παράλληλα η ΔΕΗ να μην προχωρήσει στη διακοπή της ηλεκτροδότησης σε κανένα λαϊκό νοικοκυριό, σε κανένα μικρομάγαζο.

Μέλη της Λαϊκής Επιτροπής και της Επιτροπής Ανέργων στην εξόρμηση που πραγματοποίησαν, κάλεσαν το λαό να συσπειρωθεί και να οργανωθεί στις Λαϊκές Επιτροπές και στις Επιτροπές Αγώνα που έχουν στηθεί και όλοι μαζί να αγωνιστούν με κάθε τρόπο, για να μην περάσουν στην πράξη όλα τα εκβιαστικά και αντεργατικά μέτρα που επιβάλλει η κυβέρνηση στις λαϊκές οικογένειες. Επιπλέον, κατήγγειλαν την παρουσία της αστυνομίας.

  • Σήμερα Σάββατο 18 Φλεβάρη, η Λαϊκή Επιτροπή Θερμαϊκού προγραμματίζει πικετοφορία στις 11 το πρωί στη Μηχανιώνα. Την Τρίτη 21 Φλεβάρη, πικετοφορίες θα γίνουν από τη Λαϊκή Επιτροπή Τούμπας - Τριανδρίας στις 6.30 μ.μ. και από τη Λαϊκή Επιτροπή Θερμαϊκού στις 6.30 μ.μ. στην Επανωμή.

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ