Τρίτη 31 Γενάρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ
Πέτυχε επανασύνδεση ρεύματος σε ανήμπορη γυναίκα

Την επανασύνδεση του ηλεκτρικού ρεύματος σε άνεργη ανήμπορη γυναίκα στη συνοικία του Φοίνικα, που η ΔΕΗ της έκοψε το ρεύμα από τις 10 Σεπτέμβρη του 2011, κατάφερε χτες η Λαϊκή Επιτροπή Καλαμαριάς με παρέμβαση των μελών αυτής στην εφορία και τη ΔΕΗ Καλαμαριάς.

Οι Λαϊκές Επιτροπές, που δρουν στις γειτονιές της Θεσσαλονίκης, καλούν τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους μικρούς επαγγελματίες και εμπόρους, τους συνταξιούχους, τους νέους και τις νέες να στρατευτούν στον αγώνα μέσα από τα ταξικά σωματεία, τις Λαϊκές Επιτροπές στις συνοικίες, για την ανατροπή της βάρβαρης αυτής πολιτικής.

Επίσης χτες πραγματοποιήθηκε σύσκεψη - συζήτηση της Λαϊκής Επιτροπής Τούμπας - Τριανδρίας Θεσσαλονίκης με θέμα τις εξελίξεις στην Υγεία και την οργάνωση του αγώνα ενάντια στην εμπορευματοποίηση.

Στην Κατερίνη, η Λαϊκή Επιτροπή Αγώνα Κέντρου - Αστικών - Εργατικών κατοικιών Αγίας Αικατερίνης έστησε τραπεζάκι έξω από τα γραφεία της ΔΕΗ και συγκέντρωσε λογαριασμούς και υπογραφές άρνησης πληρωμής των χαρατσιών. Στα γραφεία της ΔΕΗ κατέληξε και η συγκέντρωση και πορεία που οργάνωσε η Λαϊκή Επιτροπή Σιδηροδρομικού Σταθμού.

Σήμερα Τρίτη στις 10 π.μ., η Λαϊκή Επιτροπή Ξάνθης οργανώνει συγκέντρωση στη ΔΕΗ όπου για 3η φορά θα παραδώσει μαζικά λογαριασμούς και δηλώσεις άρνησης πληρωμής των χαρατσιών. Ηδη, από την Τετάρτη έχει στήσει τραπεζάκι έξω από τη ΔΕΗ και συγκεντρώνει λογαριασμούς.

Απέτρεψαν διακοπή

Μέλη της Λαϊκής Επιτροπής και κάτοικοι στη Δωρίδα Φωκίδας απέτρεψαν - την περασμένη Πέμπτη - συνεργείο της ΔΕΗ να προχωρήσει σε διακοπή της ηλεκτροδότησης στα σπίτια οικογενειών από τη δημοτική ενότητα Μοναστηρακίου. Το συνεργείο της ΔΕΗ έγινε αμέσως αντιληπτό από τους κατοίκους και τα μέλη της Λαϊκής Επιτροπής στην περιοχή, οι οποίοι αμέσως κινητοποιήθηκαν, ξεσηκώνοντας ολόκληρο το χωριό αναγκάζοντας το συνεργείο να αποχωρήσει χωρίς να κόψει το ρεύμα σε 20 σπίτια.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ