Eurokinissi |
Τα απρόοπτα, ο εκνευρισμός και τα επεισόδια σημάδεψαν τον αγώνα στα Γιάννενα |
Ο Ολυμπιακός με κεφάτο τον Μιραλάς κέρδισε εύκολα το Λεβαδειακό και διατηρήθηκε στην πρώτη θέση. Ο Παναθηναϊκός, που είναι δεύτερος αλλά με δυο ματς λιγότερα, ύστερα από ένα... περιπετειώδες ματς ξεπέρασε το εμπόδιο του ΠΑΣ στα Γιάννενα, με γκολ του Κλέιτον. Ο αγωνιστικός χώρος στους «Ζωσιμάδες» ήταν ακατάλληλος λόγω του παγετού, όμως ο διαιτητής Σπάθας αδικαιολόγητα, μετά από καθυστέρηση μισής ώρας, έδωσε εντολή για την κανονική έναρξη του αγώνα, κάτι που εκνεύρισε τους παίκτες του ΠΑΟ (στο 14' οι αναπληρωματικοί, με μπροστάρη τον Λέτο, μπήκαν εντός αγωνιστικού χώρου ζητώντας τη διακοπή), ενώ στο ημίχρονο έβγαλαν και ανακοίνωση. Πάντως τα προβλήματα του συγκεκριμένου αγώνα δεν σταμάτησαν εκεί, αφού δεν έλειψαν και τα επεισόδια μεταξύ οπαδών των δυο ομάδων.
Στ' άλλα ματς η ΑΕΚ, των οικονομικών προβλημάτων, αναδείχθηκε ισόπαλη με την Ξάνθη στο Ολυμπιακό Στάδιο. Στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη με ανατροπή από τον Εργοτέλη, με μπροστάρη τον Σαλπιγγίδη. Επιστροφή στις νίκες για τον ΟΦΗ απέναντι στην ουραγό Δόξα Δράμας. Ενω ο Πανιώνιος συνέχισε την ανοδική πορεία του με την επικράτηση κάντρα στον Παναιτωλικό στη Νέα Σμύρνη. Τέλος, στο μηδέν έμειναν οι αναμετρήσεις του Ατρομήτου στο Περιστέρι απέναντι στον Αρη και της Κέρκυρας κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.
Αύριο θα γίνουν τα εξ αναβολής ματς Λεβαδειακός - Αρης (15.00) και Παναθηναϊκός - Δόξα Δράμας (17.30).
Πλατανιάς - Πιερικός 1-0, Παναχαϊκή - Φωκικός 1-1, Καλλονή - Λάρισα 1-0, Σέρρες - Θρασύβουλος 1-2, Βύζας - Καλλιθέα 2-1, Γιαννιτσά - Επανομή 0-1, Ηρακλής Ψαχνών - Αγροτικός Αστέρας 1-0. Στη βαθμολογία προηγείται o Πλατανιάς με 24 βαθμούς.
1ος ΟΜΙΛΟΣ: Απόλλωνας - Πανηλειακός 0-1, Ρουφ - Αστέρας Μαγούλας 0-1, Προοδευτική - Ζάκυνθος 0-1, Ηλυσιακός - Καλαμάτα 0-1, Ρούβας - ΑΕ Γλυφάδας 2-0.
2ος ΟΜΙΛΟΣ: Βατανιακός - Εθν. Γαζώρου 1-2, Δόξα Κρανούλας - Απόλλωνας Κ. 0-1, Οικονόμος - Οδυσσέα 1-0, Τηλυκράτης - Νίκη Βόλου 0-0, Μέγας Αλέξανδρος - Τύρναβος 2-0, Αετός Σκύδρας - Πόντιοι Κατερίνης 0-2.