Πέμπτη 29 Δεκέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ - Α1
Ντέρμπι από τα παλιά...

Ντέρμπι από τα παλιά θύμισε το χτεσινό παιχνίδι ΠΑΟΚ - Αρη, που ήταν από τα καλύτερα των τελευταίων ετών ανάμεσα στις δυο ομάδες

MotionTeam

Ντέρμπι από τα παλιά θύμισε το χτεσινό παιχνίδι ΠΑΟΚ - Αρη, που ήταν από τα καλύτερα των τελευταίων ετών ανάμεσα στις δυο ομάδες
Η σπουδαία νίκη του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης επί του συμπολίτη του Αρη με 92-87, το άγχος του Παναθηναϊκού μέχρι να υποτάξει το αξιόμαχο Ρέθυμνο και να βρεθεί στην κορυφή της βαθμολογίας (εκμεταλλευόμενος και το ρεπό του Ολυμπιακού) και οι μάχες που διεξήχθησαν στα περισσότερα παιχνίδια, ήταν τα χαρακτηριστικά της 10ης αγωνιστικής στην Α1 με την οποία έκλεισε η αγωνιστική δράση για το 2011 στο χώρο του μπάσκετ.

Στην Πυλαία σε ένα από τα καλύτερα ντέρμπι ΠΑΟΚ - Αρη των τελευταίων ετών, όπου η αγωνία, το θέαμα και η μαχητικότητα των δυο αντιπάλων θύμισε τις μάχες του παρελθόντος, ο Δικέφαλος, με κορυφαίο τον Ράιτ και την πολύτιμη βοήθεια των Καλαμπόκη και Ντικούδη, έφθασε στην πολύτιμη νίκη που τον βάζει εντός της πρώτης εξάδας της βαθμολογίας.

Στην Κρήτη η επαναφορά του Παναθηναϊκού (μετά την ήττα από την Καβάλα) στην πρώτη θέση δεν ήρθε όπως τη περιμένανε στους «πράσινους», αφού το τελικό 77-72 επί του ΑΓΟΡ ήρθε μετά από πολύ κόπο για τους παίκτες του Ομπράντοβιτς, οι οποίοι κινδύνεψαν και με ήττα. Το σχόλιο του Ζέλικο Ομπράντοβιτς μετά τον αγώνα «ότι έτσι δεν κάνουμε τίποτα στο ΤΟΠ-16 της Ευρωλίγκας», φανερώνει την εικόνα των παικτών του στο χτεσινό παιχνίδι. Στα θετικά πάντως για το «τριφύλλι» η επιστροφή του Τσαρτσαρή στην ενεργό δράση.

Στα υπόλοιπα αποτελέσματα ξεχωρίζει η εύκολη νίκη του Κολοσσού Ρόδου εκτός έδρας επί του Αμαρουσίου με 85-60, που φέρνει τους Ροδίτες να συγκατοικούν στο ρετιρέ της βαθμολογίας. Εντός τετράδας παρέμεινε ο Πανιώνιος, που νίκησε το Περιστέρι εκτός έδρας 56-49. Σπουδαίο παιχνίδι έγινε στα Ιλίσσια, με τον Ηλυσιακό να παίρνει τη νίκη απέναντι στον ΚΑΟΔ με 76-73. Τέλος, εύκολο έργο είχε η Καβάλα απέναντι στον Ικαρο, τον οποίο νίκησε με 81-67.

Η βαθμολογία: Παναθηναϊκός 17, Ολυμπιακός 17, Κολοσσός Ρόδου 17, Πανιώνιος 16, Καβάλα 15, ΠΑΟΚ 14, Ρέθυμνο 14, Ηλυσιακός 14, Περιστέρι 14, Αρης 12, ΚΑΟΔ 11, Ικαρος 10, Μαρούσι 9.

  • Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Κολοσσός, Πανιώνιος, ΑΓΟΡ, Περιστέρι, Αρης, ΚΑΟΔ, Ικαρος Καλλιθέας και Μαρούσι έχουν από ένα παιχνίδι λιγότερο, καθώς έχουν πάρει το ρεπό τους.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ