Τετάρτη 30 Νοέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Εμπαιγμός ασφαλισμένων και οδοντογιατρών

Για εμπαιγμό και παραπληροφόρηση των 15.000 οδοντιάτρων και 9.000.000 ασφαλισμένων όσον αφορά την οδοντιατρική κάλυψη στον Εθνικό Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ) καταγγέλλει την ηγεσία του Οργανισμού ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Αττικής (ΟΣΑ) με χτεσινή ανακοίκωσή του.

«Η οδοντιατρική κάλυψη που παρέχει στους ασφαλισμένους ο ΕΟΠΥΥ από την 1η Νοεμβρίου είναι στα χαρτιά» επισημαίνει ο ΟΣΑ επιβεβαιώνοντας χτεσινό δημοσίευμα του «Ριζοσπάστη» ότι είναι «ξεδοντιασμένη η οδοντιατρική φροντίδα στην Ελλάδα. «Από τους συντάκτες του κανονισμού του Οργανισμού, διέφυγε το γεγονός ότι ναι μεν μπορούν να συνταγογραφούν οι συμβεβλημένοι γιατροί για τους ασφαλισμένους για οδοντιατρική περίθαλψη, ωστόσο δεν... υπάρχουν συμβεβλημένοι οδοντίατροι από το 1993(!)» υπογραμμίζει ο ΟΣΑ.

  • Εν τω μεταξύ, χτες και ο Ιατρικός Σύλλογος Πειραιά κάλεσε τα μέλη του να μη δέχονται χωρίς πίστωση τους ασφαλισμένους του ΟΠΑΔ και να ζητούν απ' τους ασθενείς να πληρώσουν πρώτα την επίσκεψη των 20 ευρώ και στη συνέχεια να την εισπράττουν απ' το Ταμείο.

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ