Τετάρτη 30 Νοέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις για φτηνό νερό

Μαζική ήταν η συμμετοχή των κατοίκων του Αμπελώνα Λάρισας στη συγκέντρωση ενάντια στις υπέρογκες αυξήσεις στο νερό, που πραγματοποίησαν στο παλαιό Δημαρχείο, ύστερα από κάλεσμα της Επιτροπής Αγώνα. Εκεί αποφάσισαν να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις μέχρι να πάρει πίσω τις αυξήσεις η Δημοτική Αρχή.

Οπως τονίστηκε στη συγκέντρωση, η μεγάλη συμμετοχή είναι ενδεικτική του προβλήματος που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι, καθώς καλούνται να πληρώσουν το νερό ακριβότερο από 200% έως 500% και αδυνατούν να πληρώσουν τους μεγάλους λογαριασμούς. Και υπογραμμίστηκε ότι θα πρέπει να υπάρξει κοινός αγώνας και με τους άλλους κατοίκους του δήμου, αφού οι αυξήσεις τους αγγίζουν όλους.

Στη συγκέντρωση αποφασίστηκε να συνεχιστεί η διαδικασία συλλογής υπογραφών για φτηνό νερό, που μέχρι σήμερα φτάνουν στις 3.500 και των απλήρωτων λογαριασμών που είναι εκατοντάδες.

Χτες βράδυ, οι κάτοικοι του Αμπελώνα επρόκειτο να πραγματοποιήσουν αγωνιστική παρέμβαση κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Τυρνάβου.

Υπενθυμίζουμε ότι την περασμένη βδομάδα στον Αμπελώνα, η αστυνομία, κατόπιν υπόδειξης της Δημοτικής Αρχής Τυρνάβου που στηρίχτηκε από το ΠΑΣΟΚ, προχώρησε σε προσαγωγή μελών της Επιτροπής Αγώνα, μόνο και μόνο επειδή συγκέντρωναν υπογραφές και μοίραζαν ενημερωτικό υλικό για την υπέρογκη αύξηση στα τέλη του νερού.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ