Τετάρτη 23 Νοέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΠΑΙΔΕΙΑ
Εκδηλώσεις της ΚΝΕ
Σήμερα Τετάρτη

Η Νομαρχιακή Οργάνωση ΤΕΙ Χαλκίδας της ΚΝΕ διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Πολιτικές εξελίξεις και οι θέσεις του ΚΚΕ», στις 12 το μεσημέρι, στο αμφιθέατρο του ιδρύματος.

Η Τομεακή Οργάνωση Πολυτεχνείου Κρήτης διοργανώνει εκδήλωση, στη 1 μ.μ. στο Ιδρυμα, με θέμα: «Οι πολιτικές εξελίξεις και η πρόταση του ΚΚΕ». Ομιλητής ο Δημήτρης Βιτάλης, μέλος του ΚΣ της ΚΝE.

Το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων διοργανώνει συζήτηση για τα ιδιαίτερα ζητήματα της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού (ΑΕΝ) και τις γενικότερες αντιλαϊκές εξελίξεις, στις 12.30 μ.μ., στο χώρο της ΑΕΝ. Ομιλητές ο Γ. Τούσσας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και ευρωβουλευτής και ο Αθ. Ευαγγελάκης, Γεν. Γραμματέας της ΠΕΜΕΝ.

Η Τομεακή Οργάνωση Παιδαγωγικών Πάτρας διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Η πρόταση του ΚΚΕ», στις 12.30 μ.μ., στην αίθουσα Τ12 του Παιδαγωγικού. Ομιλητής ο Δημήτρης Σαρρής, μέλος του Νομαρχιακού Γραφείου Αχαΐας του ΚΚΕ.

Οι ΟΒ Οικονομικού και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα «Εξελίξεις και η πρόταση του ΚΚΕ», στις 7 μ.μ., στα γραφεία του ΚΚΕ. Ομιλητής ο Φίλιπππος Ακαρέπης, Γραμματέας της Αχτιδικής Επιτροπής ΑΕΙ - ΤΕΙ Πάτρας του ΚΚΕ.

Αύριο Πέμπτη

Η Τομεακή Οργάνωση Πολυτεχνείου Πάτρας διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Εξελίξεις και η πρόταση του ΚΚΕ», στη 1 μ.μ., στην αίθουσα Η/Λ 7 των Ηλεκτρολόγων. Ομιλητής ο Φίλιππος Ακαρέπης, Γραμματέας της Αχτιδικής Επιτροπής Πάτρας του ΚΚΕ.

Η Νομαρχιακή Οργάνωση ΤΕΙ Πάτρας της ΚΝΕ διοργανώνει εκδήλωση με το ίδιο θέμα, στις 2 μ.μ., στο αμφιθέατρο του ΤΕΙ. Ομιλητής ο Δημήτρης Σαρρής, μέλος του Νομαρχιακού Γραφείου Αχαΐας του ΚΚΕ.

Παρασκευή, 25 Νοέμβρη

Η Τομεακή Οργάνωση Φυσικομαθηματικής Πάτρας διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Η πρόταση του ΚΚΕ», στις 12 το μεσημέρι, στην αίθουσα Φ7 του Φυσικού. Ομιλήτρια η Ασπα Πάλλη, μέλος της Αχτιδικής Επιτροπής ΑΕΙ - Πάτρας του ΚΚΕ.

Σάββατο, 26 Νοέμβρη

Οι μαθητικές Οργανώσεις Κεντρικής Μακεδονίας της ΚΝΕ διοργανώνουν εκδήλωση, με θέμα «Η ίδρυση του ΚΚΕ», στις 6 μ.μ., στο Κέντρο Ιστορίας Θεσσαλονίκης (πλατεία Ιπποδρομείου). Θα μιλήσει ο Ζήσης Λυμπερίδης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Νωρίτερα, την ίδια μέρα, θα πραγματοποιηθεί ιστορικός περίπατος στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου οι μαθητές θα περιηγηθούν σε μέρη της πόλης όπου έλαβαν χώρα σημαντικές στιγμές της ταξικής πάλης.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ