Σάββατο 12 Νοέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ - ΧΡΟΝΙΩΣ ΠΑΣΧΟΝΤΕΣ
Οργανώνουν την πάλη για τις ανάγκες τους

Για τη δεινή κατάσταση που βρίσκονται τα Ατομα με Αναπηρία και οι οικογένειές τους εξαιτίας της αντιλαϊκής και βάρβαρης πολιτικής διαμαρτύρονται και οργανώνουν τη δράση τους οι φορείς ατόμων με αναπηρία του Νομού Χίου. Οπως τονίζουν, τα κυβερνητικά μέτρα «δεν εξαφάνισαν μόνο το εισόδημά μας, την Κοινωνική μας Ασφάλιση, αλλά απειλούν τη φυσική μας υπόσταση και οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στον αφανισμό μας». Οι φορείς των ΑμΕΑ καλούν ανάμεσα σε άλλα τα άτομα με αναπηρία και τις οικογένειές τους να οργανώσουν την πάλη τους μαζί τους υπόλοιπους εργαζόμενους και τα συνδικάτα.

Κάλεσμα αγώνα προς όλους τους συνταξιούχους με αναπηρική σύνταξη, τους χρόνια πάσχοντες και τα άτομα με αναπηρία απευθύνουν το Παλλεσβιακό Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο, η Παλλεσβιακή Ενωση Συνταξιούχων ΙΚΑ και ΝΑΤ και καλούν σε σύσκεψη, την Τρίτη, 15 Νοέμβρη, στις 11 π.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του Εργατικού Κέντρου (Δαβάκη και Βαλαωρίτου, Χρυσομαλλούσα).

  • Σε έκτακτη σύσκεψη για το νέο Κανονισμό Εκτίμησης Βαθμού Αναπηρίας (ΚΕΒΑ) και τις επιπτώσεις από την εφαρμογή του νέου κανονισμού του ΕΟΠΥΥ καλεί η Γραμματεία Χρονίως Πασχόντων της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα Αναπήρων, την Τρίτη, 15 Νοέμβρη, στις 6 μ.μ., στα γραφεία της ΣΕΑΑΝ (Χαλκοκονδύλη 37).

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ