Παρασκευή 21 Οχτώβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ
Πρεμιέρα με Ανδόρα

Ετοιμη είναι η Εθνική μας ομάδα των Νέων για τη σημερινή αναμέτρηση με αντίπαλο την Ανδόρα στην πρεμιέρα της στον 10ο προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2012.

Η ελληνική ομάδα δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών και θα επιδιώξει να ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο στον όμιλό της και να αποκτήσει καλή ψυχολογία, ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Οι παίκτες που συμμετέχουν στην αποστολή είναι οι Κώστας Σταφυλίδης, Νίκος Μελισσάς (ΠΑΟΚ), Νίκος Κουσίδης, Νίκος Μαρινάκης, Σπύρος Φουρλάνος, Χρήστος Κασαπάκης (Παναθηναϊκός), Σωκράτης Διούδης, Γιώργος Κατίδης (Αρης), Μαυρουδής Μπουγαΐδης (ΑΕΚ), Τάσος Μπακασέτας, Δημήτρης Κουρμπέλης (Αστέρας Τρίπολης), Παναγιώτης Μπάλας, Φώτης Καϊμακαμούδης (Ατρόμητος), Δημήτρης Κολοβός, Βασίλης Μπούζας (Πανιώνιος), Κώστας Ρουγκάλας, Μπάμπης Λυκογιάννης, Δημήτρης Διαμαντάκος (Ολυμπιακός).


Κορυφή σελίδας
Διακήρυξη της ΚΕ του ΚΚΕ για τη συμπλήρωση 80 χρόνων από το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ