Σάββατο 24 Σεπτέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
Περιμένει Γιασικεβίτσιους ο Ζοτς

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς αποκάλυψε την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Γιασικεβίτσιους λίγο πριν την αναχώρηση για τη Ρωσία. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για τη συμφωνία των «πράσινων» με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και παραδέχθηκε πως υπάρχει συμφωνία. Μάλιστα τόνισε πως τον περιμένει να ενταχθεί στην προετοιμασία μόλις ξεκουραστεί από το Ευρωμπάσκετ.

  • Κοντά στην απόκτηση του Πέρο Αντιτς βρίσκεται ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν χτες το φως της δημοσιότητας. Ο Σκοπιανός φόργουορντ (29, 2,10), που έκανε ένα εξαιρετικό τουρνουά στη Λιθουανία, έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των «ερυθρολεύκων», που είναι έτοιμοι να τον προσθέσουν στο δυναμικό τους.
  • Παίκτης του Πανιωνίου και με τη... βούλα είναι ο Βασίλης Ξανθόπουλος, ο οποίος έκανε και την πρώτη του προπόνηση με τους «κυανέρυθρους».
  • Την Τρίτη 27 Σεπτέμβρη θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση της Γ' φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, με το πιο ενδιαφέρον γεγονός να είναι ότι πλέον στη μάχη της διοργάνωσης μπαίνουν και οι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός.

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ