Πέμπτη 1 Φλεβάρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟΚ - Αρης 2-0
«Δικέφαλη» πρόκριση

Νίκη - πρόκριση με 2-0 πέτυχε ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης απέναντι στον Αρη, στα πλαίσια της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο «Δικέφαλος» σαφώς πιο ήρεμος, με ανεβασμένη ψυχολογία, ήταν πιο αποφασιστικός από το «συμπολίτη» του, που έδειξε σημάδια άγχους, κάνοντας αβέβαιο το μέλλον του Μπάμπη Τεννέ στον πάγκο της ομάδας.

Στον αγωνιστικό τομέα, οι παίκτες του ΠΑΟΚ μπήκαν στο γήπεδο και κυνήγησαν το γκολ, χωρίς όμως να απειλήσουν με αξιώσεις την εστία των «κιτρίνων». Το σκηνικό παρέμενε ίδιο καθόλη τη διάρκεια του α' μέρους, ώσπου στο 45' και ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Γεωργιάδη, ο Κουλακιώτης έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0.

Στην επανάληψη οι παίκτες του Ντούσαν Μπάγεβιτς έδειχναν διατεθειμένοι να κρατήσουν το 1-0 από το να κυνηγήσουν ένα δεύτερο τέρμα. Το σύστημα των αντεπιθέσεων απέδωσε τελικά, καθώς στο 83' ο Κωνσταντινίδης με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-0 και έστειλε την ομάδα του στη σημερινή κλήρωση για τη γ' φάση του θεσμού.

ΠΑΟΚ: Τοχούρογλου, Βενετίδης, Κατσιαμπής, Καφφές, Φρούσος, Ναλιτζής (66' Οκκάς), Γεωργιάδης, Ουντέζε, Κουλακιώτης, Κωνσταντινίδης, Εγκωμίτης (65' Μπράτιτς).

ΑΡΗΣ: Κατεργιαννάκης (46' Δέλλιος), Καραλιόπουλος, Μάρκος (66' Κυζερίδης), Σκέντζος, Παπαδόπουλος, Ναγκόλι, Μπα (51' Αγαθοκλέους), Κούτσης, Χαριστέας, Χριστοδούλου, Κολτσίδας.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ