Πέμπτη 1 Φλεβάρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 7-2
«Πράσινη θύελλα»

Στους... εφτά ανέμους σκόρπισε χτες ο Παναθηναϊκός τις ελπίδες του Πανιωνίου για πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι «πράσινοι» έκαναν ό,τι ήθελαν στον «πλούσιο» σε θέαμα επαναληπτικό της «Λεωφόρου», παίρνοντας τελικά σπουδαία νίκη -πρόκριση με 7-2 (11', 67' Μπασινάς, 15', 37', 52' Βαζέχα, 63' Νασιόπουλος, 87' Κουτσουρές - 28' Ιωάννου, 90'+ Πρεζέ). Οι εντολές του Αναστασιάδη προς τους παίχτες του, για τη γρήγορη ανατροπή του 1-0 της Νέας Σμύρνης, έπιασαν... τόπο. Η επιθετική μηχανή του Παναθηναϊκού πήρε από πολύ νωρίς «φωτιά», που κράτησε έως το τελευταίο σφύριγμα του Βασσάρα. Μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο τεχνικός της ομάδας της Νέας Σμύρνης Δημήτρης Μπαρμπαλιάς, δήλωσε την παραίτησή του: «Ο Πανιώνιος γνώρισε μία μεγάλη ήττα. Μία συντριβή. Αναλαμβάνω την ευθύνη για την εμφάνιση», ανέφερε χαρακτηριστικά. Από την πλευρά των «πρασίνων» ο Αγγελος Αναστασιάδης δήλωσε την ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα, ενώ αντίθετα φάνηκε δυσαρεστημένος από τις εξελίξεις με τον Σόουζα: «Οποιος δεν είναι με την ομάδα επανέρχεται στη βάση του».

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Κοτσόλης, Βόκολος (Κουτελιέρης 71'), Σάριτς (Φύσσας 78'), Χένρικσεν, Γκαλέτο. Ολιβάρες, Μπασινάς, Λυμπερόπουλος, Νασιόπουλος, Βαζέχα (Κουτσουρές 64'), Μπόατεγκ.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Πουρλιοτόπουλος, Κατσαρός (Ρόμπερτς 57'), Ρανγκουέλ (Κάφαλης 46'), Σακελλαρίδης (Μπενκουάρ 29'), Ευθυμιάδης, Αμπελάς, Γόγολος, Χασιώτης, Πρεζέ, Γκώνιας, Ιωάννου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ