Τετάρτη 7 Σεπτέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Οι αποψινές επιλογές

«Μην ξαναγυρίσεις» του Βιμ Βέντερς
«Μην ξαναγυρίσεις» του Βιμ Βέντερς
Ο Βιμ Βέντερς σκηνοθετεί το κοινωνικό δράμα «Μην ξαναγυρίσεις» που θα προβληθεί απόψε στις 21.00 από την ΕΤ-1.

Ο Χάουαρντ, παρηκμασμένος σταρ του γουέστερν, πληροφορείται ότι ίσως έχει παιδί. Αμέσως θα παρατήσει τα γυρίσματα μιας ταινίας για να αναζητήσει μια παλιά του ερωμένη που είναι ιδιοκτήτρια καφετέριας στην επαρχία, της οποίας ο γιος, ένας ανερχόμενος τραγουδιστής, μπορεί να είναι και δικός του... Παίζουν: Σαμ Σέπαρντ, Τζέσικα Λανγκ, Τιμ Ροθ, Σάρα Πόλεϊ, Εύα Μαρί Σεντ.

Η ΝΕΤ στις 00.30 θα προβάλλει τη ρομαντική κομεντί «Ακολουθώντας την Εϊμι», σε σενάριο και σκηνοθεσία Κέβιν Σμιθ.

Πρωταγωνιστεί ο Μπεν Αφλεκ στο ρόλο του Χόλντεν, ενός πετυχημένου σχεδιαστή κόμικ που συγκατοικεί με τον κολλητό φίλο και συνεργάτη του Μπάνκι. Στη ζωή των δύο φίλων θα εισβάλει η όμορφη Αλίσα, την οποία ο Χόλντεν θα ερωτευθεί με την πρώτη ματιά, παρότι η ίδια προτιμάει τις ...γυναίκες. Μία σχέση που ισορροπεί ανάμεσα στη φιλία και στον έρωτα ξεκινάει ανάμεσα στον Χόλντεν και την Αλίσα, αφήνοντας τον Μπάνκι στην άκρη, παραπονούμενο και με πολλούς ενδοιασμούς, που δεν κάμπτονται από τον ενθουσιασμό του φίλου του. Παίζουν: Μπεν Αφλεκ, Τζόι Λόρεν Ανταμς, Τζέισον Λι.

Στις 02.30 από τη ΝΕΤ θα προβληθεί η κομεντί μυστηρίου που βασίζεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα της Αγκάθα Κρίστι «Ωρα μηδέν», σε σκηνοθεσία Πασκάλ Τομάς.

Ο Παριζιάνος μεγαλοαστός Γκιγιόμ Νεβίλ αποφασίζει να επισκεφθεί το εξοχικό της πλούσιας θείας του στη Βρετάνη, παρέα με την νυν σύζυγό του, Καρολίν, στα πλαίσια μιας οικογενειακής και φιλικής συγκέντρωσης. Εκεί όμως θα συναντηθούν με την πρώην σύζυγο του Γκιγιόμ, την Οντ. Οι δύο γυναίκες από την αρχή δεν τα πάνε καθόλου καλά, μεταφέροντας την ένταση και στους υπόλοιπους παρευρισκόμενους. Και σαν να μην έφτανε αυτό ένα πρωί η θεία, Καμίλα, θα βρεθεί νεκρή στο κρεβάτι της. Ο επιθεωρητής Μπατάιγ θα κληθεί να βρει τα αίτια του θανάτου ...είναι η ώρα μηδέν. Παίζουν: Ντανιέλ Νταριέ, Μελβίλ Πουπό, Κιάρα Μαστρογιάνι, Φρανσουά Μορέλ, Λόρα Σμετ, Κλεμάν Τομάς.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ