Τρίτη 9 Αυγούστου 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ - ΚΛΗΡΩΣΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΚΥΠΕΛΛΩΝ
Ανάμεικτα συναισθήματα

Δύσκολη αποστολή θα έχει ο Παναθηναϊκός στα προκριματικά της Ευρωλίγκας (7 - 11 Σεπτέμβρη), αφού κληρώθηκε με την ισχυρή Ποσίλιπο Νάπολι, την Πρίμορατς Κότορ (Μαυροβούνιο), Ζέγκεντ (Ουγγαρία), Μονπελιέ (Γαλλία) και BMK Χάρκοβ (Ουκρανία). Στο νεοσύστατο Euro Cup ευκολότερη κλήρωση είχαν ο Πανιώνιος και η Χίος. Ο Πανιώνιος θα ταξιδέψει στο Ανόβερο για τους αγώνες του Β' Ομίλου με αντιπάλους το Ανόβερο, την Αμέφα Αραντ (Ρουμανία), την Ενκα Κωνσταντινούπολης (Τουρκία) και τη Μόρναρ Σπλιτ (Τουρκία). Η ισχυρή φέτος Χίος θα αντιμετωπίσει στον Δ' Ομιλο που θα διεξαχθεί στο Εξ Λε Μπέιν της Γαλλίας την οικοδέσποινα, τη Σίντεζ Καζάν (Ρωσία), τη Σαμπαντέλ (Ισπανία) και την Ασα Τελ Αβίβ (Ισραήλ). Οι αγώνες στα προκριματικά του Euro Cup θα γίνουν από τις 23 έως τις 25 Σεπτέμβρη.

ΓΥΝΑΙΚΕΣ: Ξανά Οριζόντε για Βουλιαγμένη

Τον λογαριασμό από πέρσι με τον Οριζόντε Κατάνια που ήταν η αιτία του αποκλεισμού της από το περσινό φάιναλ φορ του Τσάμπιονς Καπ θα έχει την ευκαιρία να κλείσει φέτος η γυναικεία ομάδα της Βουλιαγμένης. Η χθεσινή κλήρωση των ευρωπαϊκών κυπέλλων στις γυναίκες έφερε αντίπαλο της ελληνικής ομάδας την ιταλική στο Α` όμιλο της διοργάνωσης που θα γίνει στο Βελιγράδι (16-20 Νοέμβρη) μαζί επίσης με τις Στουρμ Ρούζα (Ρωσία), Μπόχουμ (Γερμανία), Ολιμπίκ Νις (Γαλλία), Σίτι οφ Λίβερπουλ (Μ. Βρετανία) και Λέιντι TAS2000 Βελιγραδίου (Σερβία). Το εισιτήριο για τα προημιτελικά θα πάρουν οι τέσσερις πρώτες.

Στο LEN Trophy γυναικών ο Ολυμπιακός θα ταξιδέψει στη ρωσική πόλη Ζλάτουστ, για να αντιμετωπίσει την τοπική Ουραλότσκα, το Ανόβερο (Γερμανία), την Ουνιβερσιτέ Λιλ (Γαλλία) και τη Γιαρφάλα Σιμσλαγιάκαπ (Σουηδία). Τα ματς θα γίνουν από τις 4 έως τις 6 Νοεμβρίου.

Για την ίδια διοργάνωση η ΝΕΠ θα φιλοξενήσει στην Πάτρα την Πάντοβα (Ιταλία), τη Σαραγόσα (Ισπανία), τη Λόντον Οτερ (Μ. Βρετανία) και τη Χάποελ Τίκβα (Ισραήλ).


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ