Σάββατο 6 Αυγούστου 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εκδηλώσεις αντιστασιακών

-- Η ΝΕ Αχαΐας του ΚΚΕ και η ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ οργανώνουν αύριο Κυριακή, στις 11 το πρωί, στα Πάνω Σουδενά του Δήμου Καλαβρύτων Ν. Αχαΐας (Ανω Λουσοί Καλαβρύτων) συγκέντρωση τιμής για τους μαχητές του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ και του ΔΣΕ που έπεσαν στον αγώνα ενάντια στον ιμπεριαλισμό και το φασισμό.

-- Το παράρτημα ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ Μεσσηνίας διοργανώνει, αύριο Κυριακή και ώρα 11 το πρωί, στην Αρτεμισία, στο χώρο του Ξυλεργοστασίου, εκδήλωση για την επέτειο της μάχης του ΕΛΑΣ κατά των ιταλικών στρατευμάτων.

-- Η ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ Φωκίδας διοργανώνει, αύριο Κυριακή 7 Αυγούστου και ώρα 11.30 το πρωί, στις Καρούτες Φωκίδας, εκδήλωση τιμής για την επέτειο της ομώνυμης μάχης και τους αθάνατους νεκρούς του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ που έπεσαν μαχόμενοι στις 5/8/1944 κατά των κατακτητών.

-- Το παράρτημα ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ Ελευσίνας και Πέριξ διοργανώνει, αύριο Κυριακή και ώρα 11 το πρωί, εκδήλωση μνήμης και τιμής για τους 50 αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης που εκτελέστηκαν στο ρέμα της Αγίας Σωτήρας στις 9/8/1944, στο χώρο της εκτέλεσής τους.

-- Το παράρτημα Χανίων της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ διοργανώνει αύριο Κυριακή και ώρα 11 το πρωί, εκδήλωση, σε συνεργασία με το Δήμο Κίσσαμου, στο μνημείο στη Σήραγγα του Κατσοματάδω, όπου ο ΕΛΑΣ έδωσε νικηφόρα μάχη ενάντια στα γερμανικά φασιστικά στρατεύματα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ