Παρασκευή 29 Ιούλη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ
Σήμερα η συγκέντρωση στο υπουργείο Εσωτερικών

Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Εσωτερικών καλεί σήμερα η δημοτική αρχή Πετρούπολης όλους τους εργαζόμενους του Δήμου, ώστε κανείς συμβασιούχος να μην απολυθεί, να παραμείνουν όλοι στις θέσεις εργασίας τους και να αποκτήσουν μόνιμη και σταθερή δουλειά.

Σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Πετρούπολης, μεταξύ άλλων, τονίζει: «Σήμερα στο Δήμο μας, πολλές οργανικές θέσεις που παραμένουν κενές, καλύπτονται από συμβασιούχους, οι οποίοι προσφέρουν εργασία προκειμένου να λειτουργεί ο Δήμος. Θεωρούμε όλους τους συμβασιούχους εργαζόμενους, και θα αγωνιστούμε να παραμείνουν όλοι στις θέσεις τους. Το ζήτημα της μείωσης του προσωπικού αφορά όλους τους εργαζόμενους, με οποιαδήποτε σχέση εργασίας και θα έχει συνέπειες στην εντατικοποίηση της εργασίας και στη μη εύρυθμη λειτουργία.

Είναι ανάγκη να στείλουμε αποφασιστική και μαζική απάντηση, απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης. Τις συνέπειες αυτής της πολιτικής θα τις δούμε και το επόμενο διάστημα. Εχει σημασία για εμάς ο συντονισμός του αγώνα της Διοίκησης, του Σωματείου και όλων των εργαζομένων, δημιουργώντας σοβαρή πίεση προς την κυβέρνηση».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ