Κυριακή 19 Ιούνη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ολοκληρώνονται οι εκλογές στον ΙΣΑ

Oλοκληρώνονται σήμερα οι εκλογές στον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, των Πειθαρχικών Οργάνων και αντιπροσώπων στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο (ΠΙΣ).

Οι εκλογές στον ΙΣΑ γίνονται στην αίθουσα Τύπου του Ολυμπιακού Κέντρου Αντισφαίρισης του ΟΑΚΑ. (Η είσοδος του Κέντρου είναι στην οδό Γεωργίου Πιτταρά και Αρτέμιδος). Δικαίωμα ψήφου έχουν όσοι έχουν ανανεώσει την εγγραφή του έτους 2011 μέχρι τις 3.6.2011.

Η Δημοκρατική Πανεπιστημονική Κίνηση (ΔΗΠΑΚ) Γιατρών καλεί τους γιατρούς να κάνουν ένα ουσιαστικό αγωνιστικό βήμα μπροστά, να την υπερψηφίσουν ώστε να υπάρξει αλλαγή «στους συσχετισμούς στους επιστημονικούς συλλόγους των γιατρών». Να ενισχύσουν την «Πανεπιστημονική», τις ριζοσπαστικές δυνάμεις που με την κοινωνική συμμαχία διεκδικούν λύση για όλα τα οξυμένα προβλήματα με προοπτική την ανατροπή της φιλομονοπωλιακής πολιτικής.

Ακόμα, καλεί τους γιατρούς, σαν επιστήμονες υγείας να θέσουν την επιστήμη τους στην προάσπιση της υγείας της εργατικής τάξης και των φτωχών λαϊκών στρωμάτων.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ