Πέμπτη 26 Μάη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΠΑΜΕ - ΠΑΣΕΒΕ - ΠΑΣΥ - ΜΑΣ - ΟΓΕ
Ολοι το Σάββατο στα συλλαλητήρια

Στις 11 π.μ. στην Ομόνοια το ραντεβού της Αθήνας

Στις 11 π.μ. στο άγαλμα Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη

Από την απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στις 11 Μάη
Από την απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στις 11 Μάη
Αμεση απάντηση στην κυβέρνηση και την εργοδοσία, το ΣΕΒ και όλα τα κόμματα της πλουτοκρατίας, ετοιμάζονται να δώσουν χιλιάδες εργαζόμενοι, αυτοαπασχολούμενοι, σπουδαστές, γυναίκες και φτωχοί αγρότες το Σάββατο το πρωί στα συλλαλητήρια που διοργανώνουν ΠΑΜΕ - ΠΑΣΕΒΕ - ΠΑΣΥ - ΜΑΣ - ΟΓΕ σε όλη τη χώρα, στην Ομόνοια στις 11 το πρωί και στις 11 π.μ. στο άγαλμα Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη.

Με το σύνθημα «συσπείρωση και δράση τώρα» καλούν τους ανθρώπους του μόχθου και τα παιδιά τους να καταδικάσουν τα νέα εφιαλτικά μέτρα που προωθεί η κυβέρνηση και συνολικά την αντιλαϊκή πολιτική, που καταληστεύει το λαϊκό εισόδημα, κάνει τον εργαζόμενο όλο και πιο φθηνό και ρημάζει τις πλουτοπαραγωγικές δυνατότητες της χώρας για την κερδοφορία των επιχειρηματικών ομίλων.

Να θυμίσουμε, ότι οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ, την επόμενη μέρα από την εξαγγελία των μέτρων, απαίτησαν από ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ να κηρύξουν άμεσα 24ωρη απεργία στις 2 Ιούνη, αίτημα όμως που δεν έγινε δεκτό.

«Στα πλαίσια της καπιταλιστικής ανάπτυξης δεν υπάρχει ούτε μέλλον, ούτε φιλολαϊκή προοπτική. Οι θυσίες που σε καλούν να κάνεις είναι χωρίς τελειωμό. Δεν έχεις καμία ευθύνη για την καπιταλιστική κρίση. Το χρέος και τα ελλείμματα είναι της πλουτοκρατίας! Μην τα αναγνωρίζεις!Καμιά συναίνεση, καμιά θυσία, την κρίση να πληρώσει η πλουτοκρατία!», σημειώνεται ανάμεσα σε άλλα στην κοινή ανακοίνωση του ΠΑΜΕ και των αγωνιστικών συσπειρώσεων.

Ηδη, δεκάδες συνδικάτα, ομοσπονδίες και Εργατικά Κέντρα σε όλη τη χώρα έχουν ανταποκριθεί στο κάλεσμα του ΠΑΜΕ και καλούν με τη σειρά τους εργαζόμενους να οργανωθούν ανά χώρο δουλειάς και ανά κλάδο, να μη δείξουν καμία συναίνεση και να συμμετέχουν μαζικά στα συλλαλητήρια.

Η Ομοσπονδία Συνταξιούχων ΙΚΑ καλεί όλους τους συνταξιούχους στα συλλαλητήρια και τονίζει πως η Ομοσπονδία «δεν θα πει "...φτάνει πια", γιατί αυτό θα οριοθετούσε τη μερική αποδοχή των απωλειών μας. Εμείς λέμε: Συνταξιούχοι στους δρόμους μαζί με τους εργαζόμενους, τους μικρούς ΕΒΕ, για να αποτρέψουμε και να ανατρέψουμε αυτήν την πολιτική που είναι σε βάρος του λαού και υπέρ του κεφαλαίου».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ