Πέμπτη 14 Απρίλη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ - Α1
Αναβολή στο ξεκαθάρισμα

Από τους κερδισμένους της χτεσινής αγωνιστικής ήταν ο Αρης σε αντίθεση με την ΑΕΚ που παραμένει σε δύσκολη θέση

MotionTeam

Από τους κερδισμένους της χτεσινής αγωνιστικής ήταν ο Αρης σε αντίθεση με την ΑΕΚ που παραμένει σε δύσκολη θέση
Στις δύο τελευταίες αγωνιστικές της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος αναμένεται να ξεκαθαρίσει τελικά το τοπίο για τα περισσότερα ζητήματα που αφορούν τη βαθμολογία της Α1 αφού η χτεσινή 23η αγωνιστική άφησε τα περισσότερα ζητήματα ρευστά.

Οσον αφορά την κατάκτηση της πρώτης θέσης ούτε χτες άλλαξε κάτι, αφού Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός δεν δυσκολεύτηκαν απέναντι σε Ικαρο Καλλιθέας (92 - 70) και Καβάλα (92 - 63) και πλέον ετοιμάζονται για το δικό τους τελικό το Σάββατο στο ΣΕΦ στα πλαίσια της 25ης αγωνιστικής όπου θα οριστικοποιήσει την κατάσταση στην κορυφή. Πλήγμα, πάντως, για τους «ερυθρόλευκους», ενόψει τόσο το κρίσιμου παιχνιδιού αλλά και της συνέχειας ο τραυματισμός του Νεστόροβιτς στο χτεσινό παιχνίδι που χτύπησε στον ώμο (και σήμερα θα διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς).

Για τις θέσεις της πρώτης τετράδας της βαθμολογίας κερδισμένος της ημέρας σίγουρα θεωρείται ο Αρης που πλέον μετά την νίκη του με 78-74 επί της ΑΕΚ στο Αλεξάνδρειο να ελπίζει σε κατάκτηση της 3ης θέσης με βάση και την ήττα του συμπολίτη του ΠΑΟΚ στο Περιστέρι με 77-72. Ανοικτή την πόρτα της τετράδας άφησε και ο Κολοσσός Ρόδου αφού επικράτησε του Πανελληνίου με 66-52.

Στην ουρά της βαθμολογίας, οριστικά αποχαιρέτησε την κατηγορία ο Ηρακλής που ηττήθηκε από τον Πανιώνιο με 59-52, χάνοντας και τις τελευταίες ελπίδες που είχε για παραμονή. Αντίθετα, σπουδαία επιτυχία σημείωσε ο Ηλυσιακός που δίνει τις ύστατες μάχες του, αφού η νίκη του επί του Αμαρουσίου με 73-62 σε συνδυασμό και με την ήττα της ΑΕΚ αφήνει νότα αισιοδοξίας για την ομάδα των Ιλισίων (η οποία πάντως υστερεί σε περίπτωση ισοβαθμίας με την Ενωση).

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Ολυμπιακός 48, Παναθηναϊκός 47, ΠΑΟΚ 38, Αρης 37, Κολοσσός Ρόδου 36, Μαρούσι 36, Περιστέρι 35, Πανιώνιος 35, Καβάλα 35, Ικαρος Καλλιθέας 33, Πανελλήνιος 33, ΑΕΚ 31, Ηρακλής 29.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ