Τρίτη 12 Απρίλη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Ο «Ρ» ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΔΟΥΛΙΑΣ

ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Εκδήλωση με θέμα «Tο γυναικείο κίνημα, αναπόσπαστο μέρος του εργατικού κινήματος» οργανώνει σήμερα το Σωματείο Εργαζομένων Χρηματοπιστωτικών και Συναφών Επιχειρήσεων Νομού Αττικής, στις 5.30 μ.μ., στην αίθουσα της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20).

ΚΑΡΔΙΤΣΑ: Εκδήλωση με θέμα «Η κρίση στον κλάδο των κατασκευών, η θέση της λαϊκής οικογένειας και οι διεκδικήσεις μας» διοργανώνουν, σήμερα στην Καρδίτσα, το Συνδικάτο Οικοδόμων, η Ομοσπονδία των ΕΒΕ και η Πανεπιστημονική Κίνηση Μηχανικών του νομού. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί, στις 7 μ.μ., στο Παυσίλυπο.

ΧΑΛΚΙΔΑ: Η Γραμματεία Εύβοιας του ΠΑΜΕ, ενόψει του ταξικού γιορτασμού της Eργατικής Πρωτομαγιάς, πραγματοποιεί σύσκεψη σήμερα Τρίτη στις 7.30 μ.μ. στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου στη Χαλκίδα. Καλεί σωματεία, συνδικαλιστές και εργαζόμενους, αυτοαπασχολούμενους και μικρούς ΕΒΕ, τη νεολαία και τις γυναίκες να συμμετέχουν προκειμένου να συζητήσουν την προετοιμασία και την οργάνωση του ταξικού γιορτασμού.

ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΙ ΜΕΤΡΟ: Την επαναπρόσληψή τους διεκδικούν οι 280 απολυμένοι από το Μετρό οι οποίοι χτες προχώρησαν σε 24ωρη προειδοποιητική κατάληψη των γραφείων του ΗΣΑΠ στην οδό Αθηνάς. Υπενθυμίζεται ότι τους απέλυσε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ το περασμένο καλοκαίρι με το πρόσχημα ότι οι προσλήψεις τους δεν ήταν νόμιμες.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ