Τρίτη 5 Απρίλη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΑΜΕ
Καταγγέλλει τη συνέργεια Στρατού - Αστυνομίας

Σε σχόλιό του το Γραφείο Τύπου του ΠΑΜΕ καταγγέλλει τα σχέδια συνεργασίας Στρατού και Αστυνομίας για την καταστολή του λαϊκού κινήματος, αναφέροντας:

«H συνεργασία Στρατού και Αστυνομίας και η προετοιμασία τους για την καταστολή των διαδηλώσεων, των κοινωνικών αντιδράσεων στη χώρα μας και στις άλλες χώρες γίνεται όλο και πιο απροκάλυπτη. Τα σχέδια αυτά φανερώνουν την ανησυχία της κυβέρνησης, και της αστικής τάξης της χώρας μας, των διεθνών ιμπεριαλιστικών οργανισμών για τις εξελίξεις. Τους ανησυχούν οι αυξανόμενες κοινωνικές αντιδράσεις, ο θυμός και η αγανάκτηση που σωρεύονται.

Τους ανησυχεί η δράση του ταξικού κινήματος, του ΠΑΜΕ, που πρωτοστατεί στην οργάνωση των εργαζομένων. Τους ανησυχεί το κάλεσμα ανυπακοής και απειθαρχίας, η διέξοδος της λαϊκής οικονομίας και λαϊκής εξουσίας, που δείχνει στους εργαζόμενους, την ίδια ώρα που πληθαίνουν και βαθαίνουν τα αδιέξοδα του καπιταλισμού. Καταγγέλλουμε τα σχέδια χρησιμοποίησης του Στρατού και της Αστυνομίας για την καταστολή του λαϊκού κινήματος στη χώρα μας και στις άλλες χώρες. Το ΠΑΜΕ δεν τρομοκρατείται. Καλεί τους εργαζόμενους, τα λαϊκά στρώματα με οργάνωση στον τόπο δουλειάς και κατοικίας, με συσπείρωση στο ΠΑΜΕ να απαντήσουν, τρομοκρατώντας τους τρομοκράτες».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ