Σάββατο 12 Μάρτη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΩΣΤΟΥΛΑΣ
«Αναδεικνύεται το οξυμένο πρόβλημα των ναρκωτικών»

Ποδοσφαιριστής

«Στηρίζω οποιαδήποτε πρωτοβουλία παίρνει η ΚΝΕ για να προβάλει τη θέση της, τόσο γενικά όσο και ιδιαίτερα αυτή την καμπάνια που αναδεικνύει το οξυμένο πρόβλημα των ναρκωτικών. Δεν νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος που να μη στηρίξει αυτή την πρωτοβουλία ή έστω να διαφωνήσει με τη θέση που έχει η ΚΝΕ ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά.

Ο διαχωρισμός των ναρκωτικών σε σκληρά και μαλακά δεν υφίσταται. Δεν μπορείς να χωρίσεις τα ναρκωτικά σε κατηγορίες. Δεν συμφωνώ με αυτόν το διαχωρισμό και πιστεύω ότι δεν πρέπει να πιστεύει κανείς ότι υφίσταται. Εχω έρθει σε επαφή με παιδιά που έχουν καταλήξει σε άσχημη κατάσταση και που από τις μαρτυρίες τους φαίνεται πως έχουν φτάσει ως εκεί, ξεκινώντας από τα λεγόμενα "μαλακά" ναρκωτικά. Βρίσκω πολύ πετυχημένο το σύνθημα για "Ζωή ολόκληρη, όχι με δόσεις".

Και στατιστικά λένε ότι ο Αθλητισμός από μικρή ηλικία βοηθάει στο να μην καταλήξει ένας νέος στη χρήση ναρκωτικών ουσιών. Αν ασχοληθεί ένας νέος με τον αθλητισμό και γεμίσει με αυτό τις ελεύθερες ώρες του, ίσως τον αποτρέψει από το να ψάξει για ουσίες».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ