Ο σ. Κωνσταντάτος Γεράσιμος από τον Κατελειό Κεφαλλονιάς, προσφέρει, μέσω της ΝΕ Κεφαλλονιάς και Ιθάκης, το ποσό των 2.000 ευρώ, τρίτη δόση, για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ και για αιώνια μνήμη και δόξα όσων κηδεύτηκαν χωρίς παπά, μεταξύ αυτών και της γυναίκας μου ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ που γεννήθηκε στο Παλιούρι Εβρου, σπούδασε και εργάστηκε και βραβεύτηκε στην ΛΔΓ. Οι άνθρωποι αυτοί, νικώντας τον ιδεαλισμό, πολεμούν τους εχθρούς μας και μέσα από το μνήμα γιατί θα είναι στο πλάι μας στους μεγάλους αγώνες που έρχονται, για τη νίκη του σοσιαλισμού - κομμουνισμού σε όλον τον κόσμο.
***
Η Κωνσταντίνα Λίτου και τα παιδιά της, από Νάουσα Ημαθίας, προσφέρουν 500 ευρώ στη μνήμη του συζύγου και πατέρα τους ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΛΙΤΟΥ του Χρήστου, για την ενίσχυση του «Ριζοσπάστη».
***
«Λαϊκή Συσπείρωση Φίλων και Οπαδών του ΚΚΕ, Τορόντο Καναδά». Με αφορμή το κλείσιμο της τρίμηνης οικονομικής εξόρμησης που προκήρυξε η ΚΕ του ΚΚΕ, στέλνουμε τη δεύτερη δόση με το ποσό των 2.250 δολαρίων για να συνεχίσει το Κόμμα, και με τη δική μας οικονομική συνδρομή, τους αγώνες του. Να δυναμώσει την πολιτική και ιδεολογική του παρέμβαση για την οργάνωση της εργατικής τάξης και των λαϊκών στρωμάτων ενάντια στα βάρβαρα μέτρα από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ, ΛΑ.Ο.Σ. και ΣΥΝπορευόμενες άλλες πολιτικές δυνάμεις υπέρ του αστικού συτήματος και της κεφαλαιοκρατίας.
Χαιρετίζουμε το ελπιδοφόρο θετικό αποτέλεσμα υπέρ του Κόμματος στις πρόσφατες περιφερειακές και δημοτικές εκλογές. Χαιρετίζουμε, επίσης, τις κρυστάλλινες θέσεις και προτάσεις του Κόμματος για τα οικονομικά των κομμάτων, όπου η κυβέρνηση με τα σχέδιά της σκοπό έχει την υπόγεια καταστολή του λαϊκού κινήματος κι ενάντια στο ΚΚΕ.
Εκφράζουμε την ολόπλευρη αποδοχή και υποστήριξη της πολιτικής του ΚΚΕ για τη Λαϊκή Εξουσία και Λαϊκή Οικονομία με προοπτική το Σοσιαλισμό.
Συγκεκριμένα, προσφέρουμε σε δολάρια Καναδά τα αντίστοιχα ποσά, οι:
Παναγιώτα Νικολάου 200 δολ., Λουκάς Παπαϊωάννου 200 δολ., Σταύρος Αχής 200 δολ., Αντώνης Φούντος 200 δολ., Lois Nied 200 δολ., Σοφία και Τάσος Ισχυρόπουλος 200 δολ., Χαρίλαος Παναγιωτίδης 150 δολ., Λάκης Παπαδόπουλος 140 δολ., Βαγγέλης Κρούστης 100 δολ., Κώστας Γιαννάδης 100 δολ., Παύλος Κατσέτος 50 δολ., Γιάννης Κωνσταντινίδης 50 δολ., Αλέκος Καράς 80 δολ., Τάσος Ραχιώτης 20 δολ., Πέτρος Αθανασιάδης 100 δολ., Α. Μ. (100 δολ., Θεοδωρής Καριώτης 40 δολ., Θανάσης Παρλάνης 100 δολ., Α. Π. 20 δολ.