Σάββατο 11 Δεκέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΑΠΕΡΓΙΑ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2010
Αύριο η παναττική σύσκεψη για την Υγεία

Θα γίνει στον «Ευαγγελισμό», στις 11 π.μ.

Στιγμιότυπο από παλιότερη κινητοποίηση του σωματείου του «Ευαγγελισμού», που συμμετέχει στην αυριανή σύσκεψη
Στιγμιότυπο από παλιότερη κινητοποίηση του σωματείου του «Ευαγγελισμού», που συμμετέχει στην αυριανή σύσκεψη
Πρόσκληση συσπείρωσης και παραπέρα σχεδιασμού της δράσης των αγωνιστικών δυνάμεων στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα Υγείας αποτελεί η παναττική σύσκεψη που συγκαλούν αύριο στον «Ευαγγελισμό» πρωτοβάθμια σωματεία και εκλεγμένοι συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ στις διοικήσεις συνδικαλιστικών οργανώσεων του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα Υγείας.

Η σύσκεψη θα γίνει στο Δώμα του «Ευαγγελισμού», ώρα 11 π.μ., και έχει ως θέμα «τις εξελίξεις στην Υγεία και τον παραπέρα σχεδιασμό της δράσης».

Στην πρόσκληση, που υπογράφουν πρωτοβάθμια σωματεία καθώς και εκλεγμένοι συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ Υγείας - Πρόνοιας, τονίζεται μεταξύ άλλων:

«Η κυβέρνηση προωθεί την ολοήμερη επιχειρηματική λειτουργία των νοσοκομείων. Μετατρέπει τα νοσοκομεία σε επιχειρήσεις που θα λειτουργούν στη βάση του κέρδους. Μειώνεται δραστικά η κρατική ευθύνη στη χρηματοδότηση και έμμεσα η εργοδοτική. Γενικεύει και αυξάνει το εισιτήριο των τριών ευρώ. Ετοιμάζεται αύξηση των νοσηλίων και των ιατρικών πράξεων. Περιορίζεται η νοσηλεία των ανασφάλιστων σε έξι νοσοκομεία. Τα άγρια χαράτσια και οι υγειονομικές παροχές φτωχοκομείου που προωθεί η κυβέρνηση σε βάρος του λαού μας πρέπει να μας βρουν αντιμέτωπους, στο πλευρό των εργαζομένων και των αυτοαπασχολούμενων. Να μη δεχτούμε να γίνουμε συνένοχοι της αντιδραστικής και αντιλαϊκής αυτής εξέλιξης. Να υπερασπιστούμε το δικαίωμα της εργατικής και της λαϊκής οικογένειας στη δωρεάν παροχή υπηρεσιών Υγείας - Πρόνοιας».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ