Τετάρτη 3 Νοέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
Κοπεγχάγη για πρόκριση

Υποθήκη για πρόκριση στον επόμενο γύρο έβαλε από χθες η Κοπεγχάγη που στην έδρα της στάθηκε όρθια απέναντι στην Μπαρτσελόνα με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1. Ο Δανοί μάλιστα κατάφεραν να ισοφαρίσουν γρήγορα το γκολ του Μέσι (31`) με τον Κλόντεμιρ και να κρατήσουν μέχρι τέλος την πολύτιμη για αυτούς ισοπαλία. Ετσι πλέον η βαθμολογία στον όμιλο του Παναθηναϊκού διαμορφώθηκε ως εξής: Μπαρτσελόνα 8, Κοπεγχάγη 7, Ρούμπιν 3, Παναθηναϊκός 2.

Από τα υπόλοιπα παιχνίδια που έγιναν χθες ξεχωρίζει η ευρεία νίκη της Τότεναμ με 3-1 επί της Ιντερ που αποτελεί μια άτυπη ρεβάνς για τη βαριά ήττα των Λονδρέζων στο πρώτο παιχνίδι. Στο άλλο παιχνίδι του Α` ομίλου η Τβέντε έκανε την έκπληξη και επικράτησε στη Γερμανία της Βέρντερ με 2-0. Αλλα αποτελέσματα: Μπενφίκα-Λιόν 4-3, Χάποελ Τελ Αβίβ-Σάλκε 0-0, Μπούρασπορ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-3, Βαλένθια-Ρέιντζερς 0-3.

Τα άλλα παιχνίδια που θα γίνουν σήμερα είναι: 5ος ΟΜΙΛΟΣ: Βασιλεία-Ρόμα (ΝΟΒΑΣΠΟΡΤ 6), Κλουζ-Μπάγερν Μονάχου. 6ος ΟΜΙΛΟΣ: Τσέλσι-Σπάρτακ Μόσχας (ΝΟΒΑΣΠΟΡΤ 4), Ζίλινα-Μαρσέιγ. 7ος ΟΜΙΛΟΣ: Οσέρ-Αγιαξ (ΝΟΒΑΣΠΟΡΤ 1), Μίλαν-Ρεάλ (ΝΕΤ). 8ος ΟΜΙΛΟΣ: Σαχτάρ-Αρσεναλ (ΝΟΒΑΣΠΟΡΤ 7), Παρτιζάν-Αρσεναλ. Ολοι οι αγώνες αρχίζουν στις 21.45.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ