Τρίτη 19 Οχτώβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ
Δεν είναι εκποίηση, είναι εκχώρηση χρυσοφόρου κοιτάσματος

«Η πείρα των τελευταίων δεκαετιών μας δίδαξε ότι το ελληνικό κράτος δεν έχει την ικανότητα να διοικήσει ακόμη και μονοπωλιακές επιχειρήσεις. Και ήδη παρακολουθούμε τις προσπάθειες της σημερινής κυβερνήσεως να περιμαζέψει τις περιβόητες ΔΕΚΟ της σπατάλης ή να τις εκποιήσει - ακόμη και δωρεάν! Χρειάζεται επιμονή και υπομονή για να βρεθούν οι σωστές λύσεις» (από το κύριο άρθρο στο ΒΗΜΑ)

Ετσι χτίζει συμμαχίες συνολικά η αστική τάξη

«Ο,τι αδιανόητο έχει διαποτίσει τη χώρα αυτή από τη Μεταπολίτευση και μετά συνεχίζει να ανθεί. Εχει εμπεδωθεί η πελατειακή σχέση που καμιά επανάσταση του ΠΑΣΟΚ δεν διαλύει. Οι πρακτικές της Μεταπολίτευσης που οδήγησαν τα πράγματα στη σημερινή κατάντια μεσουρανούν με την κυβέρνηση Γ. Παπανδρέου. Το ρουσφέτι ήταν, είναι και θα συνεχίσει να είναι ο πρώτος παράγων που θα καθορίζει τις σχέσεις ψηφοφόρων και υποψηφίων. Τα ηθικά ζητήματα που τίθενται είναι πολλά (...) Με ποιο ηθικό ανάστημα η κυβέρνηση μπορεί να συνεχίσει να μιλάει για αλλαγή νοοτροπίας όταν το κύριο ζητούμενο, η εξυγίανση στο Δημόσιο, δεν φαίνεται να έρχεται; Αντιθέτως, με κάθε ευκαιρία που δίνεται βλέπουμε να διογκώνεται αντί να συρρικνούται» (από το κύριο άρθρο στον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ)

Δίπορτο, αλλά ένα το μαγαζί

«Μόλις ο Παναγιώτης Φασούλας κόπηκε από αντιπεριφερειάρχης του ψηφοδελτίου του Γιάννη Σγουρού, έσπευσε να ταχθεί στο πλευρό του αντιπάλου του, Γιάννη Δημαρά. Και το ΠΑΣΟΚ, που μέχρι πρότινος τον προόριζε για αντιπεριφερειάρχη (τον είχε ανακοινώσει ο Σγουρός) τώρα ανακαλύπτει ότι ήταν αποτυχημενος δήμαρχος. Σοβαρότης (ή μήπως και ορατότης;) μηδέν» (το σχόλιο στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ)


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ