Κυριακή 17 Οχτώβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΤΣΟΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΤΣΟΣ
ΦΩΤ.

Στη μνήμη του ΛΕΩΝ. ΑΥΔΗ και με τη συμπλήρωση δέκα χρόνων από το θάνατό του, η Ιρις Αυδή -Καλκάνη και ο Βασίλης Αυδής προσφέρουν 500 ευρώ στη δημοτική παράταξη "Λαϊκή Συσπείρωση" για ενίσχυση του εκλογικού αγώνα.

***

2 ΦΩΤ.

Στην μνήμη των αγαπημένων μας, ΓΙΑΝΝΗ ΡΙΤΣΟΥ και ΦΑΛΙΤΣΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ - ΡΙΤΣΟΥ, προσφέρουμε 300 ευρώ στο ΚΚΕ.

Ερη Ρίτσου

Λητώ Πασχάλη

***

ΦΩΤ.

Στην μνήμη της ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΔΡΟΣΟΥ και του ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΠΑΡΗΓΑ, προσφέρουμε στο ΚΚΕ 50 ευρώ.

Δημήτρης και Τζένη Παπαρήγα

***

ΦΩΤ.

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗΣ (Αλέκος Ψηλορείτης), γεννήθηκε στην Κάτω Βιάννο Ηρακλείου Κρήτης. Ηταν στέλεχος του ΚΚΕ, αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης, Ταγματάρχης του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας και, για πολλά χρόνια, υπεύθυνος του παράνομου Ραδιοφωνικού Σταθμού του ΚΚΕ "Ελεύθερη Ελλάδα" και "Φωνή της Αλήθειας" και του θεωρητικού περιοδικού του ΚΚΕ, "Νέος Κόσμος".

Στην μνήμη του, προσφέρουμε 400 ευρώ στον «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ».

Η γυναίκα του Ευανθία, τα παιδιά Σμαράγδα και Μπάμπης, η νύφη Γεωργία Κρέσσου.

***

ΦΩΤ.

Πέρασαν 5 χρόνια από την ημέρα που έφυγε από κοντά μας ο κομμουνιστής, ο λαϊκός αγωνιστής, το σεμνό στέλεχος του ΚΚΕ ΑΡΓΥΡΗΣ ΜΠΑΡΑΣ. Ο σ/φος που βασανίστηκε απάνθρωπα, όσο λίγοι σύντροφοί μας, από τα μίσθαρνα όργανα της Αγγλο-αμερικανόθρεφτης ΚΥΠ και Ασφάλειας και τους χουντικούς κτηνάνθρωπους και παρά τα βασανιστήρια και τις πολύχρονες ταλαιπωρίες, έμεινε πιστός κι ανυποχώρητος ως την τελευταία του πνοή, πολεμώντας μ΄ όλες του τις δυνάμεις τους ταξικούς εχθρούς του λαού και του Κόμματος, και τους συμβιβασμένους οπορτουνιστές που απεργάζονταν την ενότητα του Κόμματος.

Η Αγωνιστική του ζωή, η Επαναστατική του δράση και η βαθιά Πίστη κι΄ Αφοσίωσή του στο ΚΚΕ και στην κοσμοθεωρία του Μαρξισμού - Λενινισμού και του Προλεταριακού Διεθνισμού, αποτελούν φωτεινό παράδειγμα για όλους τους συντρόφους του, για κάθε νέο κομμουνιστή/τρια, για κάθε κνίτη/τισσα, για κάθε τίμιο εργαζόμενο του χεριού και του πνεύματος.

ΛΕΩΝ ΑΥΔΗΣ
ΛΕΩΝ ΑΥΔΗΣ
Η σύζυγός του Παρίτσα, τα παιδιά του Γιάννης, Μάριος και Βαγγέλης, κρατώντας άσβεστη την αγάπη όλων τους στο ΚΚΕ και τιμώντας την μνήμη του προσφέρουν 300 ευρώ ως ενίσχυση στους δύσκολους αγώνες του.

***

ΦΩΤ.

Στις 18 Οκτώβρη μέρα Απελευθέρωσης της Λαμίας κλείνουν 10 χρόνια που έφυγε για το μακρινό ταξίδι χωρίς γυρισμό ο σύντροφός μου στη ζωή και στους αγώνες για την πραγματοποίηση του σοσιαλισμού, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΤΡΩΝΙΑΣ (φωτ.).

Προσφέρω, στην μνήμη του και στη μνήμη των γονιών μου ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ και ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΪΛΑ, στα αδέρφια μου ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΪΛΑ, ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ ΚΕΦΑΛΑ ΚΑΪΛΑ,, ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΪΛΑ και ΑΛΕΚΟΥ ΚΑΪΛΑ 400 ευρώ στην ΚΟ Λαμίας και 100 ευρώ στο Παράρτημα Λαμίας της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ, ευχόμενη καλή επιτυχία στις ερχόμενες Τοπικές Εκλογές.

Συντροφικά

Μαρούλα Κοτρωνιά - Καΐλα

***

2 ΦΩΤ.

Στην μνήμη του αγαπημένου μου συζύγου ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ (φωτ.), μελος του ΚΚΕ και αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, που στις 17/10/2010 κλείνουν 7 χρόνια που έφυγε από κοντά μας. Επίσης, στην μνήμη του αγαπημένου μου αδελφού ΜΙΧΑΛΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗ (Καραβά) (φωτ.) από την Λιβαδειά, που έκλεισε την 1/9/2010, 3 χρόνια και τέλος, στην μνήμη των αγαπημένων μου γονιών ΜΑΡΙΤΣΑΣ και ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΒΑ (από την Λιβαδειά), προσφέρω 20 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Κέντρου Καλλιθέας για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ.

Κούλα Χαραλαμπίδου (Καραβά)

***

ΦΩΤ.

Συμπληρώθηκαν έξι μήνες από τότε που έφυγε από τη ζωή ο ΤΑΚΗΣ ΤΣΙΟΓΚΑΣ. Στη μνήμη του η σύντροφός του, στη ζωή και στον αγώνα, Κατερίνα Κατσάρα και τα παιδιά του, Βασίλης και Δώρα, προσφέρουν στον «Ριζοσπάστη» 100 ευρώ.

***

ΦΩΤ.

Η Κούλα Μπαντρά, στη μνήμη του συζύγου της ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΜΠΑΝΤΡΑ (φωτ.), του πατέρα της ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΡΙΖΑΚΗ και του ΤΑΚΗ ΤΣΙΟΓΚΑ, προσφέρει 70 ευρώ στο ΚΚΕ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΤΡΩΝΙΑΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΤΡΩΝΙΑΣ
***

ΦΩΤ.

Πέρασαν 3,5 χρόνια από το θάνατο του αγωνιστή ΚΩΣΤΑΡΕΛΛΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ, που έφυγε απο κοντά μας σε ηλικία 92 ετών. Συνεπής αγωνιστής μέχρι την τελευταία του στιγμή, όπως σε όλη του την ζωή. Γνώρισε φυλακές, εξορίες και βασανισμούς. Υπήρξε Πρόεδρος του Σωματείου Οδηγών και εισπρακτόρων του ΚΤΕΛ Φθιώτιδας. Οργάνωσε απεργίες και αγώνες για τα δικαιώματά τους. Θα τον θυμόμαστε πάντα ως ανιδιοτελή, ιδεολόγο, αγωνιστή του κινήματος και του ΚΚΕ.

Στη μνήμη του, η σύζυγός του Ελένη προσφέρει 300 ευρώ στην ΝΕ Φθιώτιδας του ΚΚΕ.

***

2 ΦΩΤ.

Στην μνήμη των γονιών μου ΜΠΑΦΑ ΕΥΘΥΜΙΟΥ και ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΜΠΑΦΑ, αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης, ο γιος τους Αντώνης προσφέρει 50 ευρώ στην οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, για την ενίσχυση της προεκλογικής μάχης του Κόμματος, μέσω ΚΟΒ Ανάκασας.

***

Στην μνήμη των αδερφών μου ΖΩΗΣ ΜΠΟΥΡΟΥΤΖΗ, ΕΥΘΥΜΙΑΣ ΖΗΣΟΓΛΟΥ, ΒΑΣΙΛΗ και ΖΗΝΑΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ, επίσης του σ. ΧΡΗΣΤΟΥ ΣΚΟΠΙΔΗ, προσφέρω για τον εκλογικό αγώνα του ΚΚΕ 300 ευρώ.

Σκοπίδου Βασιλική

***

ΦΩΤ.

Στην μνήμη του συζύγου και πατέρα μας, ΤΑΣΣΟΥ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ προσφέρουμε στο ΚΚΕ 50 ευρώ για να συνεχίζει τους αγώνες που και ο Τάσσος πίστευε και πάλευε.

Η σύζυγος Καλλιόπη

τα παιδιά του, Γιώργος και Παναγιώτης

ΦΑΛΙΤΣΑ ΡΙΤΣΟΥ
ΦΑΛΙΤΣΑ ΡΙΤΣΟΥ
***

ΦΩΤ.

Στην μνήμη του αγαπημένου μου θείου ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ ΠΑΥΛΟΥ, αγωνιστή προέδρου της Επιτροπής ειρήνης και επί χρόνια δημοτικού συμβούλου Καλλιθέας με την παράταξη που στηρίζει το ΚΚΕ, προσφέρω 100 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Καλλιθέας του ΚΚΕ.

***

ΦΩΤ.

Στη μνήμη της γυναίκας μου ΜΩΥΣΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗΣ, που ήταν μέλος του ΚΚΕ μέχρι το τέλος της ζωής της, αγωνίστριας της ΕΑΜικής Αντίστασης και του ΔΣΕ και που, για πολλές δεκαετίες, έζησε πολιτικός πρόσφυγας στην φιλόξενη ΛΔ Πολωνίας, προσφέρω στην ΚΟΒ Ελασσόνας του ΚΚΕ 100 ευρώ.

Μωυσίδης Μιχάλης

***

ΦΩΤ.

Ελάχιστη προσφορά 200 ευρώ στο ΚΚΕ, στην μνήμη του αγαπημένου μου πατέρα ΜΠΑΜΠΟΥΚΗ ΟΜΗΡΟΥ του Αποστόλου, αντάρτη του ΕΛΑΣ και μαχητή του ΔΣΕ, καταδικασμένου δις σε θάνατο, συντρόφου κομμουνιστή που έσβησε τον Οκτώβρη του 2009. Για μένα θα είναι πάντα φάρος αναμμένος και ελπίδα στο δύσκολο δρόμο της ζωής μου.

Απόστολος Μπαμπούκης

***

ΦΩΤ.

Φέτος κλείνουν 18 χρόνια από τότε που έφυγε πρόωρα από κοντά μας ο σ. ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ. Τα μέλη της ΚΟΒ Ακαδημίας Πλάτωνα της οποίας ήταν και γραμματέας, στην μνήμη του, προσφέρουν στο ΚΚΕ, για την οικονομική εξόρμηση, 300 ευρώ.

***

ΦΩΤ.

Στην μνήμη του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης ΓΙΑΝΝΗ ΚΕΝΤΡΟΥ, με την συμπλήρωση έτους από το θάνατό του, προσφέρουμε στο ΚΚΕ 300 ευρώ.

Η γυναίκα του

τα παιδιά του

*Επίσης η ΚΟΒ Πεύκης προσφέρει 260 ευρώ στη μνήμη του.

***

ΦΩΤ.

Στις 5.8.2010 έφυγε από την ζωή ο σ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΥΤΣΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ, αγωνιστής του ΕΑΜ και μαχητής του ΔΣΕ, πολιτικός πρόσφυγας στην Τασκένδη. Μέλος του ΚΚΕ ιδεολόγος κομμουνιστής ως το τέλος της ζωής του, δεν έπαψε να αγωνίζεται για μια νέα κοινωνία πιο δίκαιη.

ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΡΑΦΗΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΡΑΦΗΣ
Στην μνήμη του αγαπημένου μας πατέρα και παππού, τα παιδιά του, Μαρία και Χρήστος, τα εγγόνια του, Σοφία, Κωνσταντίνος και Ματίας, προσφέρουν 300 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Ηλιούπολης.

***

2 ΦΩΤ.

Στην μνήμη του σ. ΓΙΑΝΝΗ Γ. ΤΑΣΙΟΥΛΑ και του σ. ΝΙΚΟΥ ΤΣΟΥΝΑΚΗ, προσφέρω 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Παρακάλαμου.

Νίκος Τασιούλας

***

2 ΦΩΤ.

Ο Απόστολος και η Παναγιώτα Χονδρογιάννη προσφέρουν στο ΚΚΕ 500 ευρώ, στη μνήμη των αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και μαχητών του ΔΣΕ: ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΖΑΜΑΝΑΚΟΥ, ΓΙΑΝΝΗ ΖΑΜΑΝΑΚΟΥ, ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΝΤΑΓΚΟΥΜΑ, ΜΙΛΤΙΑΔΗ ΣΟΥΛΑ, ΒΑΣΙΛΗ ΜΙΧΟΥ, από το χωριό Φιλιππαίοι.

Και από το χωριό Μεσολούρι: ΔΗΜ. ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ (Ντέρου), Κ. ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ, ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ (φωτ.), ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΑΤΖΗ (φωτ.), ΧΡΗΣΤΟΥ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ, Α. και ΝΙΚΟΥ και ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΑΡΑΔΗΜΟΥ, ΑΝΔΡΕΑ ΜΠΙΤΗ, ΧΡΗΣΤΟΥ και ΑΘΑΝ. ΜΥΛΩΝΑ, ΖΗΣΗ ΛΕΤΣΙΟΥ, Θ. ΓΑΚΗ, ΣΩΤ. ΚΑΝΙΑ, ΑΘ. και ΑΧΙΛΛΕΑ και ΝΙΚΟΥ ΛΑΤΣΟΥ, MIX. ΑΙΑΚΟΥ, ΑΛΕΞ. ΤΣΑΝΙΚΑ, ΣΟΥΛΤΑΝΑΣ ΠΑΣΙΑ, ΧΑΡ. ΤΖΙΟΥΒΑΡΑ, ΧΡ. ΜΠΑΡΛΑΓΙΑΝΝΗ, ΑΡ. ΜΠΙΤΗ, Κ. ΤΣΑΚΝΑΚΗ, ΑΧΙΛΛΕΑ ΜΠΑΤΖΙΟΥ, ΑΘΑΝ. ΖΑΨΑΛΗ, ΑΘΑΝ. ΜΥΛΩΝΑ, Θ. ΠΑΠΑΘΩΜΑ, ΑΠ. ΓΚΟΥΝΤΙΠΟΥΛΙΟΥ, ΙΩΑΝ. ΤΖΙΒΗ, ΔΗΜ. ΜΠΙΤΗ, καθώς επίσης και στη μνήμη του ΘΩΜΑ ΤΖΙΟΥΒΑΡΑ, πιστού αγωνιστή και φίλου του ΚΚΕ, καθώς και του υποστράτηγου του ΔΣΕ ΝΙΚΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΠΟΥΛΟΥ (Σκοτίδα), από το Κυπαρίσσι Γρεβενών, που σκοτώθηκε στο Γράμμο.

***

ΦΩΤ.

Στη μνήμη της ΦΩΤΕΙΝΗΣ ΚΕΛΑΪΔΙΤΗ - ΓΑΡΤΑΓΑΝΗ, μέλους του ΚΚΕ, οι σύντροφοί της από την ΚΟΒ Ταμπαχάνων Πάτρας προσφέρουν 50 ευρώ, με αφορμή τη συμπλήρωση 10 χρόνων από το θάνατό της.

***

ΦΩΤ.

Στις 22.9.2010 έπαψε να χτυπά η καρδιά του πολυαγαπημένου μας συζύγου, πατέρα, παππού και προπάππου, ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ ΓΙΩΣΗ, σε ηλικία 81 χρόνων. Γεννήθηκε το 1929 στο Βράχο Καστοριάς. Με τον Εμφύλιο βρέθηκε στην πρώην ΣΔ Τσεχοσλοβακίας, μέσω Αλβανίας, συνοδεύοντας μικρά παιδιά από το χωριό του και την περιοχή για να σωθούν. Η χώρα αυτή τον σπούδασε, πήρε πτυχίο ειδικού παθολόγου και εργάστηκε σε νοσοκομεία και Κ. Υγείας της Πράγας. Επαναπατρίστηκε στα 1983 και εγκαταστάθηκε στη Θεσσαλονίκη οικογενειακώς.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΕΡΖΟΓΛΟΥ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΕΡΖΟΓΛΟΥ
Στην άσβεστη μνήμη του, προσφέρουν 500 ευρώ στο τιμημένο ΚΚΕ -που ο Χρυσόστομος Γιώσης ήταν μέλος του για 56 χρόνια- για το παραπέρα δυνάμωμα και συνέχιση των αγώνων του.

Η σύζυγος Πηνελόπη

τα παιδιά του Ελευθερία και Θανάσης

***

2 ΦΩΤ.

Στη μνήμη των αγαπημένων μας γονιών ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ και ΚΟΡΝΗΛΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ και της ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ, αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης, προσφέρουμε 100 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΘ.

Οικογένεια Κ. Δημητριάδη

***

ΦΩΤ.

Στη μνήμη του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΧΡΙΣΟΠΟΥΛΟΥ, με την συμπλήρωση 6 μηνών από το θάνατό του, η μητέρα του Σοφία Χρισοπούλου (Ελευθεριάδου) και ο αδελφός του Κώστας Χρισόπουλος προσφέρουν, στην ΚΟΒ Κέντρου Καλαμαριάς, 500 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ.

***

ΦΩΤ.

Στην μνήμη του συντρόφου ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΕΜΕΚΕΝΙΔΗ, η οικογένεια Ισμήνης - Χρήστου Κόφφα, προσφέρει 100 ευρώ στην Κομματική Οργάνωση Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ.

* Στην ακριβή, πολύτιμη μνήμη του συναδέλφου και συντρόφου ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΕΜΕΚΕΝΙΔΗ, που πρόσφερε τόσα πολλά στην εκπαίδευση, στο συνδικαλιστικό κίνημα και στο αθάνατο Κόμμα μας, το ΚΚΕ, που έφυγε τόσο ξαφνικά, προσφέρω στο ΚΚΕ 100 ευρώ. Εύχομαι στην σύντροφό του Σοφία και στα παιδιά του να βρουν παρηγοριά στους μεγάλους αγώνες που είναι μπροστά μας.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΕΡΖΟΓΛΟΥ
ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΕΡΖΟΓΛΟΥ
Παρέσα Κοτσαλίδου

***

Στην μνήμη του ΑΣΤΕΡΙΟΥ ΣΒΗΡΚΟΥ, από τη Χαλάστρα Θεσσαλονίκης, η οικογένειά του προσφέρει στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Χαλάστρας, 50 ευρώ.

***

2 ΦΩΤ.

Στην μνήμη των αδελφών μου ΘΑΝΑΣΗ και ΠΑΥΛΟΥ ΣΑΡΑΦΗ, που έδωσαν τη ζωή τους για τα ιδανικά του σοσιαλισμού, προσφέρω στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Κ. Τούμπας της ΚΟΘ, 100 ευρώ.

***

ΦΩΤ.

Στη μνήμη του αδερφού μας ΝΙΚΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, οι αδερφές του, Λούση και Μαρία, δίνουμε για την οικονομικη εξόρμηση του ΚΚΕ 200 ευρώ στην ΚΟΒ Καλαμαριάς.

***

3 ΦΩΤ.

Για τα αγαπημένα μας αδέρφια, από Αμμόβουνο Ορεστιάδας, και για την αδελφή μας ΣΟΦΙΑ ΓΙΑΓΓΟΥΛΗ που έκλεισαν 2 χρόνια στις 4 Οκτωβρίου που έφυγε. Πέρασε εξορία στην Ικαρία και πολλά βάσανα. Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΕΡΖΟΓΛΟΥ, έδρασε στο βουνό Αλεβίτσα, Μάλι Μάδι στο Βίτσι. Πιάστηκε στη Φλώρινα και μετά Μακρονήσι. Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΕΡΖΟΓΛΟΥ έφυγε από κοντά μας 39 χρονών.

Στη μνήμη τους προσφέρουμε 150 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Αγ. Τριάδας, οι αδελφές τους, Τερζόγλου Μαρία και Ραλλίτσα και ο ανιψιός Νίκος Τερζής , για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ.

***

ΦΩΤ.

Πέρασαν κιόλας τρία χρόνια από τον άδικο χαμό της αγαπημένης μου κόρης ΠΕΠΗΣ ΛΑΤΣΗ. Το κενό που άφησε στην επιστήμη της, στην οικογένειά της, αλλά ιδιαίτερα στα δύο ανήλικα παιδιά της είναι τεράστιο, μια και είχαν, ήδη, χάσει τον πατέρα τους. Η Πέπη ήταν αριστούχος γιατρός, Λέκτορας πνευμονολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, με ψηλούς στόχους στον τομέα της έρευνας. Το νήμα της ζωής της κόπηκε στην ακμή της δημιουργίας της. Η Πέπη κόρη κομμουνιστών ήταν πάντα πιστή στα ιδανικά του ΚΚΕ. Ηταν ακόμη εγγονή του Νίκου Λάτση και του Μήτσου Κοττή, αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ που έδωσαν την ζωή τους το 1949 στον αγώνα για καλύτερες μέρες στον τόπο μας.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
Στην μνήμη τους, προσφέρουμε 300 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Ηλιούπολης, για την οικονομική ενίσχυσή του.

Γιάννης - Αθηνά Λάτση


ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΡΗΓΑΣ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΡΗΓΑΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗΣ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΚΕΛΑΪΔΙΤΗ - ΓΑΡΤΑΓΑΝΗ
ΦΩΤΕΙΝΗ ΚΕΛΑΪΔΙΤΗ - ΓΑΡΤΑΓΑΝΗ

ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΠΑΝΤΡΑΣ
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΠΑΝΤΡΑΣ

ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ
ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ

 ΧΑΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΧΑΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΣΑΡΑΦΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
ΣΑΡΑΦΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

ΤΑΚΗΣ ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΤΑΚΗΣ ΤΣΙΟΓΚΑΣ

ΑΡΓΥΡΗΣ ΜΠΑΡΑΣ
ΑΡΓΥΡΗΣ ΜΠΑΡΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗΣ

ΛΑΤΣΗ ΠΕΠΗ
ΛΑΤΣΗ ΠΕΠΗ

ΣΟΦΙΑ ΓΙΑΓΓΟΥΛΗ
ΣΟΦΙΑ ΓΙΑΓΓΟΥΛΗ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΜΩΥΣΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ
ΜΩΥΣΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΝΤΡΟΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΝΤΡΟΣ

Νίκος Τσουνάκης
Νίκος Τσουνάκης

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΑΣΙΟΥΛΑΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΑΣΙΟΥΛΑΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΕΜΕΚΕΝΙΔΗΣ

Motion Team

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΕΜΕΚΕΝΙΔΗΣ

ΜΠΑΦΑΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ
ΜΠΑΦΑΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ

ΜΠΑΦΑ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΜΠΑΦΑ ΓΕΩΡΓΙΑ

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΩΣΤΑΡΕΛΛΟΣ
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΩΣΤΑΡΕΛΛΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΚΟΡΝΗΛΙΑ
ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΚΟΡΝΗΛΙΑ

ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΧΡΙΣΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΧΡΙΣΟΠΟΥΛΟΣ

ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΓΙΩΣΗΣ
ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΓΙΩΣΗΣ

ΤΑΣΣΟΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
ΤΑΣΣΟΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

ΚΟΥΤΣΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΚΟΥΤΣΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΜΠΑΜΠΟΥΚΗΣ ΟΜΗΡΟΣ
ΜΠΑΜΠΟΥΚΗΣ ΟΜΗΡΟΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ