Σάββατο 18 Σεπτέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΠΑΣΕΒΕ
Αύριο το Πανελλαδικό Συμβούλιο

Τη δράση της Πανελλαδικής Αντιμονοπωλιακής Συσπείρωσης ΕΒΕ (ΠΑΣΕΒΕ) το επόμενο διάστημα, αλλά και τους τελευταίους έξι μήνες από τη δημιουργία της θα εξετάσει το Πανελλαδικό της Συμβούλιο που συνεδριάζει την Κυριακή στην Αθήνα, με τη συμμετοχή εκπροσώπων από τις τοπικές γραμματείες της.

Η πτώση του τζίρου, τα φέσια, τα τεράστια χρέη των αυτοαπασχολούμενων και μικρών επαγγελματιών, βιοτεχνών, εμπόρων προς τον ΟΑΕΕ, την εφορία, τις τράπεζες διαμορφώνουν την πολύ δύσκολη κατάσταση που έχει επιφέρει η πολιτική της κυβέρνησης και της ΕΕ.

Το Πανελλαδικό Συμβούλιο θα εξετάσει επίσης τις επόμενες κινήσεις για την καλύτερη συγκρότηση των τοπικών και κλαδικών γραμματειών της ΠΑΣΕΒΕ, προκειμένου να έχει παρουσία σε κάθε σωματείο ΕΒΕ. Θα συζητηθεί ακόμη το πλαίσιο της κοινής δράσης με το ΠΑΜΕ και την ΠΑΣΥ. Στο πλαίσιο αυτό θα καθοριστεί και ο προγραμματισμός δράσης, με πρώτο σταθμό τα κοινά συλλαλητήρια με το ΠΑΜΕ και την ΠΑΣΥ στις 23 του Σεπτέμβρη, καθώς και την κινητοποίηση στον ΟΑΕΕ στις 29 του Σεπτέμβρη, για την πλήρη κάλυψη όλων των ασφαλισμένων που δεν έχουν να πληρώσουν.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ