Σελ. /32
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Κυριακή 19 Σεπτέμβρη 2010 - αριθ. φύλλου: 10774

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΠΑΜΕ - ΠΑΣΥ - ΠΑΣΕΒΕ - ΟΓΕ - ΜΑΣ
Ολοι στους δρόμους στις 23 Σεπτέμβρη για να μην αυξηθούν πετρέλαιο θέρμανσης, ρεύμα, ΦΠΑ

MotionTeam

  • Ενταση της δράσης για την επιτυχία των συλλαλητηρίων που συνδιοργανώνουν σε όλη την Ελλάδα την επόμενη Πέμπτη ΠΑΜΕ, ΠΑΣΕΒΕ, ΠΑΣΥ, ΟΓΕ και ΜΑΣ.
  • Ο λαός να αποτρέψει τις νέες ληστρικές αυξήσεις σε ρεύμα, ΦΠΑ και πετρέλαιο θέρμανσης, φορτώνοντας νέα δυσβάσταχτα οικονομικά βάρη στους ώμους της λαϊκής οικογένειας.

ΣΕΛ.  2,   12

Οι υποψήφιοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» που στηρίζει το ΚΚΕ στις Περιφέρειες και τους Δήμους
  • Οι εκλογές για τα τοπικά κρατικά όργανα είναι ισοδύναμης πολιτικής σημασίας με τις εθνικές. Η ψήφος είναι κριτήριο ατομικής ευθύνης και χειραφέτησης. ΠΑΣΟΚ - ΝΔ να υποστούν βαριά ήττα, με την υπερψήφιση των συνδυασμών της «Λαϊκής Συσπείρωσης» που στηρίζει το ΚΚΕ.
  • Ψήφο στους συνδυασμούς της «Λαϊκής Συσπείρωσης», πρέπει να δώσουν και οι άνθρωποι που δε συμφωνούν σε όλα με το ΚΚΕ. Είναι ψήφος ξεκάθαρης καταδίκης της αντιλαϊκής πολιτικής, του μνημονίου, του «Καλλικράτη».
  • Δίνει προοπτική στο εργατικό λαϊκό κίνημα, στη λαϊκή συμμαχία για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής, για τον άλλο δρόμο ανάπτυξης υπέρ του λαού και όχι των μονοπωλίων.

ΣΕΛ.  8  -  11

36ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - «ΟΔΗΓΗΤΗ»
Αισιοδοξία αγωνιστικής ανάτασης

Εκλεισε, χτες το βράδυ, τις τριήμερες εκδηλώσεις του το Φεστιβάλ. Η πρωτοφανής συμμετοχή λαού και νεολαίας, ο παλμός και η δυναμική που εξέπεμπε από την πρώτη μέρα αποτελούν ελπιδοφόρο μήνυμα αγωνιστικής προοπτικής.


ΣΕΛ.  16   -   17

Σε ΕΤ-1 και «902» η ομιλία της Αλ. Παπαρήγα

Η ομιλία της ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκας Παπαρήγα στο 36ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» και ο χαιρετισμός του Γραμματέα του ΚΣ της ΚΝΕ Γιάννη Πρωτούλη θα μεταδοθούν σε μαγνητοσκόπηση από την τηλεόραση του «902», σήμερα Κυριακή, στις 9.30 το βράδυ και αύριο Δευτέρα, στις 9 το πρωί. Η ομιλία της Αλέκας Παπαρήγα θα μεταδοθεί μαγνητοσκοπημένη και από την ΕΤ-1, σήμερα Κυριακή, στις 10 το βράδυ.



ΜΕΤΩΠΟ ΑΓΩΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ
Διεκδικητικό πλαίσιο σύμφωνα με τις λαϊκές ανάγκες

ΣΕΛ.  14  -  15
ΑΝΤΙΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ
Βόμβα στο καθεστώς των ΒΑΕ

ΣΕΛ.  21
ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ
Κίνδυνοι για τα κυριαρχικά δικαιώματα

ΣΕΛ.  22
ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΠΑΣΥ
Για τα συμφέροντα της φτωχής αγροτιάς

ΣΕΛ.  18  -  20

Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ