Κυριακή 29 Αυγούστου 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΓΚΙΖΙΩΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΓΚΙΖΙΩΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΦΩΤ.

Πέρασε κιόλας ένας χρόνος από την ημέρα (28/8/2009) που έφυγε πρόωρα από κοντά μας ο σύντροφος ΛΟΥΚΑΣ ΓΚΟΥΝΗΣ, σε ηλικία μόλις 54 χρόνων. Τίμησε το Κόμμα μας για πάνω από 30 χρόνια, υπερασπίζοντας με συνέπεια, αφοσίωση και ανιδιοτέλεια τις αρχές και τα ιδανικά του. Αλύγιστος στις δύσκολες και κρίσιμες στιγμές. Τιμήθηκε από το Κόμμα μας με την ανάδειξή του στη θέση του Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Φωκίδας και του Γραμματέα της Επιτροπής Περιοχής Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας. Επανειλημμένα ήταν υποψήφιος βουλευτής του Κόμματος στο νομό Φωκίδας. Εκλέχτηκε μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ σε τρία συνεχόμενα συνέδρια (15ο, 16ο, 17ο). Συνεχίζουμε, σύντροφε ΛΟΥΚΑ, το δύσκολο δρόμο της ταξικής πάλης, υπερασπίζοντας τα επαναστατικά χαρακτηριστικά του Κόμματός μας, του ΚΚΕ, νιώθοντας να είσαι νοερά δίπλα μας.

Στη μνήμη του, ο σύντροφος Αλέξης Γώγος προσφέρει 100 ευρώ στην ΚΟ ΜΜΕ της ΚΟΑ του ΚΚΕ.

***

φωτ.

Στη μνήμη της ΡΟΥΛΑΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗ, στελέχους του ΚΚΕ, μέλους της ΕΠ της ΚΟΠ του ΚΚΕ που «έφυγε» από κοντά μας την Τρίτη 17 Αυγούστου προσφέρουν:

Τα μέλη της ΑΕ Δυτικών Συνοικιών Πειραιά του ΚΚΕ, το ποσό των 400 ευρώ.

Η οικογένεια, οι συγγενείς και μέλη του Κόμματος, το ποσό των 110 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Περάματος.

ΓΚΟΥΝΗΣ ΛΟΥΚΑΣ
ΓΚΟΥΝΗΣ ΛΟΥΚΑΣ
Οι συνάδελφοι και οι σύντροφοί της στο Δήμο Περάματος, το ποσό των 400 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Εργατοϋπαλλήλων Δ. Περάματος.

  • Στη μνήμη της συντρόφισσας ΡΟΥΛΑΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗ, στελέχους του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος, σύντροφοί της από το συνδικάτο εργαζομένων στην τοπική αυτοδιοίκηση Αττικής προσφέρουμε στο ΚΚΕ, μέσω της Αχτίδας Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΚΟΑ, 205 ευρώ.
  • Οι οικογένειες Βασίλη Βρέντζου και Πέτρου Βρέντζου προσφέρουν στο ΚΚΕ 50 ευρώ στη μνήμη της συντρόφισσας ΡΟΥΛΑΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗ.

ΦΩΤ.

Στη μνήμη του κουμπάρου μας ΜΙΧΑΛΗ ΑΚΡΑΤΟΥ, που «έφυγε» πρόσφατα, προσφέρουμε στο ΚΚΕ που πίστευε έως το τέλος, μέσω της ΚΟΒ Κολωνού - Ακαδημίας Πλάτωνος, 100 ευρώ για την ενίσχυσή του.

Μαρία Κωντογιωργάκη και η οικογένειά της

***

Στη μνήμη του αγαπημένου μας αδελφού ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΕΒΑΣΤΟΠΟΥΛΟΥ, και στη μνήμη των γονιών μας προσφέρουμε 100 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Αγίας Τριάδας Θεσσαλονίκης.

Ανθούλα - Μελπομένη

***

ΦΩΤ.

Πέρασαν τέσσερα χρόνια από τότε που έφυγε από κοντά μας ο πολυαγαπημένος μας πατέρας ΝΙΚΟΣ ΒΑΤΟΥΓΙΟΣ, αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης και οπαδός του ΚΚΕ από το Αμάλου της Ικαρίας.

Στη μνήμη του, τα παιδιά του, Γιώργος και Αγγελική, προσφέρουν στο Κόμμα του, το ΚΚΕ, 300 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Ραχών Ικαρίας, για να πάρουν τα όνειρα εκδίκηση.

***

ΦΩΤ.

Την 1η Σεπτέμβρη συμπληρώνεται ένας χρόνος από τον απρόσμενο χαμό του ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΑΛΑΤΟΠΟΥΛΟΥ. Ολοι όσοι τον αγαπήσαμε τον κρατάμε στην καρδιά μας φίλο κι οδηγό. Θα ζει μαζί μας όσο ζούμε.

Στην μνήμη του, ο αδερφός του Σταμάτης και η αγαπημένη του σύζυγος Αναστασία, προσφέρουν 100 ευρώ στο «Ριζοσπάστη».

***

ΦΩΤ.

Στις 15 Ιούνη έφυγε από τη ζωή η ΕΥΔΟΞΙΑ ΤΖΙΟΥΒΑΡΑ, ύστερα από πολύχρονη αρρώστια. Ηταν σύζυγος του Κωνσταντίνου Τζιουβάρα και αξιαγάπητη μάνα δύο παιδιών, της Ελένης και της Σούλας. Η καταγωγή της ήταν από τον Αγιο Παντελεήμονα Πιερίας. Η ΕΥΔΟΞΙΑ υπήρξε αγωνίστρια της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ, πάντα αγαπητή σε όλους τους ανθρώπους.

ΒΑΤΟΥΓΙΟΣ ΝΙΚΟΣ
ΒΑΤΟΥΓΙΟΣ ΝΙΚΟΣ
Την αγαπούσαμε και την σεβόμασταν παρά πολύ. Μας λείπει, άδειασε το σπίτι τελείως. Σου υποσχόμαστε ότι δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ. Σε χαιρετούμε και σου υποσχόμαστε ότι δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ.

Στη μνήμη σου προσφέρουμε 50 ευρώ στο ΚΚΕ.

Ο σύζυγός σου Κωνσταντίνος και τα παιδιά σου, Ελένη και Σούλα, που τόσο αγαπούσες και σε αγαπούσαν.

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΓΕΙΑ ΣΟΥ

***

ΦΩΤ.

Στις 31 Αυγούστου συμπληρώνονται δύο χρόνια από τότε που τόσο ξαφνικά «χάσαμε» τη μικρή μας αδερφή και αγαπημένη μας θεία, που ήρθε από τη Σουηδία για να μας επισκεφθεί, τη ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ. Ολη η οικογένειά της πήρε μέρος στην Αντίσταση και χάσανε έναν αδερφό στο Δημοκρατικό Στρατό. Την ίδια τη ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ την αποβάλανε από το Γυμνάσιο, εκείνη όμως το τελείωσε σε νυχτερινό και δούλεψε. Η Mαργαρίτα πήγε μετανάστρια στη Σουηδία και δούλεψε, μα ποτέ δεν έμεινε μακριά από το Κόμμα και πάντα το ενίσχυε οικονομικά όσο μπορούσε.

Στην άσβεστη μνήμη της, προσφέρουμε 230 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΘ, 50 ευρώ στο «Ριζοσπάστη», 30 ευρώ στην ΚΝΕ και 20 ευρώ στο Παράρτημα Κέντρου Θεσσαλονίκης της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ.

Τα αδέρφια της Χιονία και Γιάννης Νικολαΐδης, η νύφη της Ρόδη και οι ανιψιές της Σοφία και Τασούλα.

***

ΦΩΤ.

Το Σάββατο 14 Αυγούστου έφυγε απ' τη ζωή ένας παλιός αγωνιστής, ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΤΣΑΓΕΩΡΓΗΣ, καταγόμενος απ' το Βελεστίνο Μαγνησίας. Εμπνευσμένος, απ' τους αγώνες του Ρήγα Φεραίου και τις διαχρονικές αξίες του σοσιαλισμού, υπηρέτησε τον ελληνικό λαό, μέσα από τις τάξεις της ΕΠΟΝ αγωνιζόμενος, όπως και όλη του η οικογένεια, κατά της τριπλής κατοχής και των συνεργατών τους. Γι' αυτές του τις υπηρεσίες η αστική τάξη τον «αντάμειψε» με φυλακίσεις και εξορίες. Μέχρι την τελευταία του στιγμή υπήρξε ένθερμος υποστηρικτής της πολιτικής του Ιωσήφ Στάλιν. Είθε οι απόγονοί του να αισθάνονται υπερήφανοι για εκείνα τα νεανικά και ηρωικά χρόνια και να εμπνέονται απ' αυτά, μέσα από Αυτόν.

ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ
ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ
Για τους λαϊκούς του αγώνες, οι οικογένειες του αδελφού του Ορέστη, Θανάσης και Βασίλης Κατσαγεωργής, καταθέτουν για οικονομική υποστήριξη στο ΚΚΕ 150 ευρώ.

***

ΦΩΤ.

Στα τέλη Ιούλη έφυγε από τη ζωή πλήρης ημερών ο σύντροφος ΤΥΜΠΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ. Γεννήθηκε στην Κάρπη του Κιλκίς από γονείς φτωχούς αγρότες. Από μικρός οργανώθηκε στο ΕΑΜ και πολέμησε στις γραμμές του ΕΛΑΣ για την απελευθέρωση της χώρας από την τριπλή φασιστική κατοχή. Στη συνέχεια, μέσα από τις γραμμές του ΔΣΕ, συνέχισε τον αγώνα ενάντια στην παρουσία των Αγγλοαμερικάνων ιμπεριαλιστών, για μια ανεξάρτητη Ελλάδα σοσιαλιστική.

Για τη δράση του αυτή, τον συνέλαβαν και τον δικάσανε σε πολυετή φυλάκιση. Εμεινε στις φυλακές και εξορίες πάνω από 15 χρόνια. Παρέμεινε πιστός μέχρι το θάνατό του στα ιδανικά του ΚΚΕ.

Στη μνήμη του, η ΝΕ Κιλκίς του ΚΚΕ προσφέρει 50 ευρώ. Επίσης, ο γιος του προσφέρει στο τιμημένο ΚΚΕ 50 ευρώ.

***

φωτ.

Πέρασαν 12 χρόνια που «έφυγε» από κοντά μας ο ΚΩΣΤΑΣ ΓΚΙΖΙΩΤΗΣ. Αγαπητός και τίμιος, σεμνός αγωνιστής, μέλος του ΚΚΕ.

Στη μνήμη του προσφέρουμε 200 ευρώ στο ΚΚΕ.

Η γυναίκα του, τα παιδιά του, τα εγγόνια και τα δισέγγονά του.

***

φωτ.

Στη μνήμη της αγαπημένης μας αδελφής ΚΩΣΤΟΥΛΑΣ ΓΕΩΓΛΕΡΗ, που έφυγε από τη ζωή στις 22.7.2010, προσφέρουμε στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Αμπελοκήπων, 50 ευρώ.

Τα αδέλφια της

Νίκος και Μαρία Οικονομόπουλου

* Στη μνήμη της ΚΩΣΤΟΥΛΑΣ ΓΕΩΓΛΕΡΗ, αγωνίστριας της ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης προσφέρουν στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Αμπελοκήπων της ΚΟΑ, 50 ευρώ.

Τα παιδιά της: Τέλης και Πέγκη Γόντικα

Τα εγγόνια της: Ειρήνη και Γιάννα Γόντικα

* Στη μνήμη της αγωνίστριας της ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης ΚΩΣΤΟΥΛΑΣ ΓΕΩΓΛΕΡΗ, αντί για στεφάνι, προσφέρουν 100 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Αμπελοκήπων, οι οικογένειες:

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΑΛΑΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΑΛΑΤΟΠΟΥΛΟΣ
Μ. Μπουλούκου, Κ. Μπουλούκου και Π. Καραβασίλη

***

φωτ.

Ο Τάκης Αλωνιστιώτης στη μνήμη του πατέρα του, ΑΝΤΩΝΗ ΑΛΩΝΙΣΤΙΩΤΗ (φωτ.), που έφυγε από τη ζωή στις 16/7/2010, προσφέρει 300 ευρώ στην Κομματική Οργάνωση Κορινθίας.

* Στη μνήμη του πολυαγαπημένου μου και αξέχαστου αδελφού ΑΝΤΩΝΗ ΑΛΩΝΙΣΤΙΩΤΗ που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή πλήρης ημερών προσφέρω 250 ευρώ ως πρώτη δόση στην αξέχαστη μνήμη του, στο ΚΚΕ. Ο Αντώνης Αλωνιστιώτης γεννήθηκε από φτωχή αγροτική οικογένεια. Μετά το σχολαρχείο, στα 14 του χρόνια, έπεσε στη βιοπάλη της ζωής για να βοηθήσει εμάς τα μικρότερα αδέλφια. Αφού έμεινε κατάκοιτος 6 μήνες απ' το πολύ ξύλο από τους Χίτες, φυλακίστηκε σε Ακροναυπλία, Κόρινθο και σε άλλες περιοχές. Για μας ήτανε ο πατέρας μας και ο δάσκαλός μας. Μας δίδαξε βάσει του Κόμματος τον τίμιο δρόμο της ζωής.

Επίσης και στη μνήμη του αδελφού μας ΣΩΤΗΡΗ που τον σκοτώσανε στα 21 του χρόνια οι Μπράβοι και έπειτα πήγαν και ζήτησαν λίρες από τους Εγγλέζους για να πληρωθούν. Και του αδελφού μας ΒΑΣΙΛΗ που τον βάλανε 17 χρόνων φυλακή και στα 19 του πέθανε απ' το πολύ ξύλο που έτρωγε καθημερινά ως τέλος με τον πατέρα μας που σκοτώσανε και πετάξανε σε μια χαράδρα. Αγαπημένα μου αδέλφια για μας θα μείνετε αθάνατα, γιατί δε θα σας ξεχάσουμε ποτέ. Η αδελφή σας Χρυσούλα Κάρλου.

***

ΦΩΤ.

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΝΑΡΔΗΣ γεννήθηκε το 1922 στο χωριό Βουτιάνοι της περιοχής Οινούντας Σελασίας Σπάρτης από πολύ φτωχή αγροτική οικογένεια. Αφού τελείωσε το δημοτικό στους Βουτιάνους, παρ' όλη τη φτώχεια, ο πατέρας του τον έστειλε στη Σπάρτη στο γυμνάσιο, το οποίο τελείωσε με φοβερές στερήσεις. Το 1942, όντας ακόμη στο γυμνάσιο, οργανώθηκε στο ΕΑΜ Νέων. Στις 23 Φλεβάρη εντάχθηκε στην ΕΠΟΝ και η Οργάνωση τον τοποθέτησε Γραμματέα στο τμήμα Οινούντας Σελασίας μέχρι το τέλος της κατοχής. Εκεί γνωριστήκαμε γιατί δούλευα στην ΕΠΟΝ στέλεχος υπό την καθοδήγησή του. Εγινε πανλακωνική στο χωριό Ζαϊάνου και μετά απ' αυτή ο Γιώργος έφυγε για το Γεράκι κι εγώ για την Πανίτσα της Μάνης. Στο Γεράκι τον συνέλαβαν, τον ξυλοκόπησαν και τον έκλεισαν στις φυλακές της Σπάρτης για 10 μήνες. Εκεί τον είδα πριν φύγω καταδιωκόμενη για την Αθήνα το 1946. Ο Γιώργος ήρθε στην Αθήνα το 1947, όπου τον συνέλαβε η ασφάλεια και τον έστειλε στην Ικαρία ως το τέλος του χρόνου. Το Μάρτη του 1948 ήρθε και με βρήκε και με ρώτησε αν ήθελα να πάω στο βουνό. Εγώ όμως ήμουν φυματική από πείνα και αρρώστιες, έτσι δεν πήγα και χαθήκαμε. Μετά την υποχώρηση του ΔΣΕ έμαθα ότι σκοτώθηκαν όλοι όσοι είχαν πάει στο βουνό, μαζί και ο Γιώργος. Ομως, ο Γιώργος είχε συλληφθεί ύστερα από βαρύ τραυματισμό στο κεφάλι, κοντά στο χωριό του. Τον στείλανε στην Τρίπολη στο στρατόπεδο και δικάστηκε 2 φορές σε θάνατο.

ΡΟΥΛΑ ΚΑΛΟΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗ
ΡΟΥΛΑ ΚΑΛΟΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗ
Εγώ πέρασα στρατοδικείο το 1951 με τον 509, βασανίστηκα και μέχρι σήμερα υποφέρω από τα βασανιστήρια στη Γενική Ασφάλεια Πειραιά. Ο αδελφός μου καταδικάστηκε σε 15 χρόνια και εγώ σε 5 με αναστολή. Οταν ο αδελφός μου βγήκε από τη φυλακή, έλαβα ένα γράμμα από ένα συγκρατούμενό του και με αυτό ο ΓΙΩΡΓΟΣ μου έστελνε χαιρετίσματα. Ετσι έμαθα ότι ζούσε και ότι ήταν καταδικασμένος σε θάνατο και γλίτωσε από το Βιάτσκι, το Ρώσο πρέσβη στον ΟΗΕ. Με ενέργειές μου και ενέργειες της εξαίρετου δικηγόρου Βούλας Ιατρίδου απελευθερώθηκε με ανήκεστο βλάβη για έξι μήνες και παντρευτήκαμε. Συνεχίσαμε τον αγώνα στην ΕΔΑ ως τη χούντα, οπότε ο Γιώργος συνελήφθη και τον έστειλαν στη Γιούρα.

Συνολικά στη διάρκεια της ζωής του, πέρασε από τις φυλακές Κέρκυρας, 2 φορές από τα Γιούρα, Ακροναυπλία, Κόρινθο, Καλαμάτα, Σπάρτη, Αβέρωφ, Αίγινα και Ικαρία. Το 1978 εξελέγη δημοτικός σύμβουλος Μενιδίου. Ο σύντροφος ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΝΑΡΔΗΣ ήταν ακέραιος χαρακτήρας, πιστός στα ιδανικά του, αταλάντευτος, αγωνιζόταν από τις γραμμές του ΚΚΕ με ήθος και αξιοπρέπεια ως το τέλος της ζωής του, καλός πατέρας και οικογενειάρχης.

Στις 20 Αυγούστου συμπληρώθηκαν 6 μήνες από τότε που έφυγε από κοντά μας. Στη μνήμη του ακριβού μου ΓΙΩΡΓΟΥ προσφέρω για την ενίσχυση του κόμματος 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Λυκότρυπας.

Η συντρόφισσά του στη ζωή και τον αγώνα Ελένη Λιναρδή.

2 φωτ.

Στη μνήμη του ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΑΜΙΑΝΑΚΗ από το χωριό Πανασός Ηρακλείου, ΕΠΟΝίτη - Αντιστασιακού στην Κατοχή, πιστού οπαδού και ψηφοφόρου του ΚΚΕ μέχρι τέλους της ζωής του, με τη συμπλήρωση τεσσάρων χρόνων από το θάνατό του, και στη μνήμη της αγαπημένης μας ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΔΑΜΙΑΝΑΚΗ που, σήμερα, κλείνουν έξι μήνες από τότε που έφυγε από κοντά μας, τα παιδιά τους προσφέρουν στο ΚΚΕ, μέσω της ΝΕ Ρεθύμνου, 150 ευρώ για την ενίσχυση των αγώνων της εργατικής τάξης στην οποία και ανήκαν.

ΕΥΔΟΞΙΑ ΤΖΙΟΥΒΑΡΑ
ΕΥΔΟΞΙΑ ΤΖΙΟΥΒΑΡΑ
***

Στη μνήμη του συντρόφου μου ΣΙΤΗ ΧΡΙΣΤΟΥ που «έφυγε» από κοντά μας στις 6.8.2010 προσφέρω 50 ευρώ στο ΚΚΕ που αγάπησε και αγωνίστηκε από τις γραμμές του.

Κατσαρός Γιάννης

***

φωτ.

Αυτές τις μέρες κλείνουν 3 χρόνια που χάσαμε τη σύζυγό μου, συντρόφισσα ΞΑΝΘΗ ΚΟΥΤΣΟΥΤΟΥ.

Στη μνήμη της, προσφέρουμε 100 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Πεύκης.

Ο σύζυγος Δημήτρης και τα παιδιά τους

***

φωτ.

Στη μνήμη του Αγωνιστή ΓΙΩΡΓΟΥ ΟΡΝΙΘΟΠΟΥΛΟΥ και για να πραγματοποιηθούν οι στόχοι του ΚΚΕ στις σημερινές συνθήκες, προσφέρω, μέσω ΚΟΒ Πεύκης του ΚΚΕ, 100 ευρώ στο Κόμμα, και ακόμη 100 ευρώ στο «ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗ», για να μπορέσει να φέρει σε πέρας το κοινωνικό του έργο.

Η κόρη του Ευδοξία


ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΛΩΝΙΣΤΙΩΤΗΣ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΛΩΝΙΣΤΙΩΤΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΑΜΙΑΝΑΚΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΑΜΙΑΝΑΚΗΣ

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΔΑΜΙΑΝΑΚΗ
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΔΑΜΙΑΝΑΚΗ

ΚΑΤΣΑΓΕΩΡΓΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
ΚΑΤΣΑΓΕΩΡΓΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

ΑΚΡΑΤΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΑΚΡΑΤΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

ΓΕΩΓΛΕΡΗ ΚΩΣΤΟΥΛΑ
ΓΕΩΓΛΕΡΗ ΚΩΣΤΟΥΛΑ

ΛΙΝΑΡΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΛΙΝΑΡΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΡΝΙΘΟΠΟΥΛΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΡΝΙΘΟΠΟΥΛΟΣ

ΞΑΝΘΗ ΚΟΥΤΣΟΥΤΟΥ
ΞΑΝΘΗ ΚΟΥΤΣΟΥΤΟΥ

ΤΥΜΠΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
ΤΥΜΠΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ