Κυριακή 1 Αυγούστου 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΣΚΑΚΙ
Ιρανός GM νικητής του «Ικαρος 2010»

Πρωταθλητές Ελλάδας ο Κ. Νικολαΐδης και η Ζωή Ιορδανίδου

Η καλύτερη σκακίστρια του «Ικαρος 2010» και πρωταθλήτρια του Ανοιχτού, Ζωή Ιορδανίδου
Η καλύτερη σκακίστρια του «Ικαρος 2010» και πρωταθλήτρια του Ανοιχτού, Ζωή Ιορδανίδου
Πρώτος και αήττητος με 7 νίκες και 2 ισοπαλίες σε 9 αγώνες, ήταν στο 33ο Διεθνές Τουρνουά της Ικαρίας, ο ισχυρός GM Μοριαντιαμπαντί από το Ιράν.

Οι αγώνες έγιναν στο Αθλητικό Κέντρο Αγίου Κηρύκου της Ικαρίας και τις θέσεις 2-7 κατέλαβαν οι Ενστεφ, Νικόλοφ (Βουλγαρία), ο Κ. Νικολαΐδης, ο Ζαγκρεμπέλ (Ουζμπ.), η Ζωή Ιορδανίδου και η Ρωσίδα - αγωνίζεται με τη σημαία της Σερβίας - Μανάκοβα, όλοι με 7 βαθμούς.

Αξιοπρόσεκτο σε αυτή τη ισοβαθμία στη 2η θέση είναι το γεγονός ότι υπάρχουν οι Ελληνες Κώστας Νικολαΐδης και Ζωή Ιορδανίδου, οι οποίοι ανακηρύσσονται Πρωταθλητής και Πρωταθλήτρια Ελλάδας των Ανοιχτών Πρωταθλημάτων που ήταν ενσωματωμένα στο «Ικαρος 2010».

Ακολούθησαν στις θέσεις 8-12 με 6 βαθμούς οι Θ. Χαριτάκης (2ος Ελληνας), Μ. Οικονοκοπούλου (2η Ελληνίδα), Θ. Σπηλιάδης (ο 17χρονος εξέπληξε με το παιχνίδι του και κέρδισε 135 μονάδες ΕΛΟ!), Χαρ. Μαρκαντωνάκη (3η Ελληνίδα), Ν. Ορνιθόπουλος (1ος Βετεράνος). Καλύτερη σκακίστρια αναδείχθηκε η Ζωή Ιορδανίδου, ενώ πρωταθλητές Αιγαίου αναδείχθηκαν οι Αλ. Κουκουφίκης και η Ελευθερία Βαζούρα.


Η Ουγγαρέζα παγκόσμια πρωταθλήτρια γυναικών (1996-1999) Ζούζα Πόλγκαρ
Η Ουγγαρέζα παγκόσμια πρωταθλήτρια γυναικών (1996-1999) Ζούζα Πόλγκαρ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ