Κυριακή 18 Ιούλη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΣΚΑΚΙ
... Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Α' Εθνικής Νότιας Ελλάδας;

Πρωταγωνιστές μετά τον 4ο γύρο, Π.Σ. Περιστερίου, Σ.Ο. Ηρακλείου, Α.Ο. «Κύδων» Χανίων και Σ.Α. Χανίων

Μερική άποψη από το πρόσφατο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Α' Εθνικής
Μερική άποψη από το πρόσφατο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Α' Εθνικής
Με τον παραπάνω τίτλο χαρακτηρίζει ο διαδικτυακός τόπος «Η Μαύρη Βασίλισσα» το 38ο Δισυλλογικό Πρωτάθλημα Α' Εθνικής που έληξε την περασμένη Κυριακή στο Περιστέρι. Συγκεκριμένα, ο πρωτοπόρος του Σκακιστικού Ιντερνετ, Αργύρης Κώτσης υπογραμμίζει: «Οι διοργανωτές του φετινού πρωταθλήματος δεν επιμελήθηκαν όσο έπρεπε την κορυφαία αυτή διοργάνωση, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μια μεγάλη «τρύπα» με τη μη συμμετοχή του 1/3 των συνολικών Σκακιστικών Σωματείων. Εχουμε την εντύπωση πως το φετινό πρωτάθλημα θα είναι το πιο αδιάφορο των τελευταίων χρόνων, όχι μόνο γιατί το σκάκι, στην Αθήνα, θα παίζεται κάτω από ...αφρικανικούς βαθμούς Κελσίου, αλλά και γιατί οι μισοί πρωταγωνιστές του, συμπεριλαμβανομένης και της πρωταθλήτριας Ελλάδας, θα είναι απόντες».

Οι ομάδες που δε συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Διασυλλογικό Α' Εθνικής Κατηγορίας ήταν: 1. Σ.Ο. Καβάλας, 2. Ε.Σ. Θεσσαλονίκης, 3. Σ.Α. Θεσ/κης «Ο Γαλαξίας», 4. Ο.Φ.Σ. Καβάλας, 5. Ε.Σ. Καλαμαριάς, 6. ΜΑΠΟ «Ο κεραυνός» Ωραιοκάστρου, 7. Σ.Ο. Πολίχνης, 8. Σ.Σ. Πευκών Θεσ/κης, 9. Παναθλητικός Σ.Φ. Συκεών, 10. Σ.Ο. Ξάνθης, 11. Μ.Σ. Βαρβασίου Χίου «Ο φάρος», 12. Σ.Ε. Βόλου.

Από την πλευρά της η ΕΣΟ αναφέρει ότι και φέτος είναι ποιοτική και μαζική η συμμετοχή στους αγώνες, παρά τη μεγάλη αποχή που οδηγήθηκαν τα παραπάνω σωματεία, μετά τη συρρίκνωση της επιχορήγησης.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ