Τετάρτη 16 Ιούνη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΝΕΟΛΑΙΑ
Η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ πριν την έναρξη της συναυλίας
Η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ πριν την έναρξη της συναυλίας
«Για τη ζωή που ξαναβρίσκουν τα παιδιά μας»

Στην καθιερωμένη ετήσια συναυλία του Συλλόγου Οικογένειας του Θεραπευτικού Προγράμματος «Παρέμβαση», παραβρέθηκε η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ

Το κάλεσμα αφορούσε όλους εκείνους που ήθελαν να τραγουδήσουν στίχους αφιερωμένους «στη ζωή που ξαναβρίσκουν τα παιδιά μας και τη ζωή που ξαναζούμε οι ίδιοι», να πουν ένα μεγάλο «ΟΧΙ» στα ναρκωτικά και «ΝΑΙ» στην απεξάρτηση. Ο λόγος για την καθιερωμένη ετήσια συναυλία που δόθηκε προχτές το βράδυ στο Λυκαβηττό, με πρωτοβουλία του Συλλόγου Οικογένειας του θεραπευτικού Προγράμματος «Παρέμβαση». Στη συναυλία παραβρέθηκαν εκφράζοντας την αλληλεγγύη τους στον αγώνα για απεξάρτηση η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, ο Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ, Γιάννης Πρωτούλης και η υπεύθυνη του Τμήματος κατά των ναρκωτικών της ΚΕ του ΚΚΕ, Λούλα Καρατζά.

Σκοπός της σημερινής εκδήλωσης είναι «να στείλουμε μήνυμα σε όλους ότι με επιμονή, θάρρος και προσπάθεια μπορούμε να νικήσουμε», υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, η πρόεδρος του Συλλόγου Οικογένειας Μάγδα Βλαχιώτη, ενώ δεν παρέλειψε να πει ένα «ευχαριστώ» στο θεραπευτικό προσωπικό για τη «βοήθεια που δίνει σε μας και κυρίως στα παιδιά μας για να μάθουν να αγαπούν και να σέβονται τη ζωή». Η καθιερωμένη πλέον συναυλία του Συλλόγου Οικογένειας έχει σκοπό την προβολή και την υποστήριξη των «στεγνών» προγραμμάτων του ΚΕΘΕΑ. Οσο για το θεραπευτικό πρόγραμμα «ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ», από το 1989 που δημιουργήθηκε μέχρι και σήμερα, ανελλιπώς προσφέρει άμεσα και εντελώς δωρεάν τις υπηρεσίες του σε χρήστες εξαρτησιογόνων ουσιών και τις οικογένειές τους.

Στη σκηνή, τραγούδησαν για τους σκοπούς του προγράμματος οι καλλιτέχνες: Στάθης Δρογώσης, Μανώλης Φάμελος, Νίκος Πορτοκάλογλου και Νίκος Ζιώγαλας.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ