Πέμπτη 11 Μάρτη 2010 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Ενοπλη συμπλοκή με νεκρό

Ενας 35χρονος έπεσε χτες τα ξημερώματα νεκρός μετά από συμπλοκή με αστυνομικούς στη Δάφνη. Οπως ανακοινώθηκε από την αστυνομία, πλήρωμα περιπολικού, εντόπισε στις 4.40 τα ξημερώματα ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο άνδρες και ήταν στην οδό Κουντουριώτη 33. Οταν άναψαν τον «φάρο», οι επιβάτες του οχήματος βγήκαν στο δρόμο και άρχισαν να πυροβολούν εναντίον των αστυνομικών.

Από την ανταλλαγή πυροβολισμών τραυματίστηκε θανάσιμα ο 35χρονος, ενώ ο άλλος ένοπλος τράπηκε σε φυγή. Οι άνδρες της Σήμανσης που βρέθηκαν στο σημείο, εντόπισαν μεταξύ άλλων πέντε κάλυκες των 9 χιλιοστών. Δίπλα στον νεκρό άντρα βρέθηκε ένα περίστροφο, ενώ το τσαντάκι του είχε μια χειροβομβίδα. Επίσης, σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, στην κατοχή του είχε και έναν ασύρματο.

Αξιοσημείωτο είναι πως τις έρευνες για την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής καθώς και η «Αντιτρομοκρατική» που εξετάζουν την πιθανή συμμετοχή του σε αξιόποινες πράξεις. Το όπλο, οι σφαίρες και οι κάλυκες μεταφέρθηκαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια, προκειμένου να εξεταστούν και να διαπιστωθεί αν έχουν χρησιμοποιηθεί και σε άλλα περιστατικά.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ