Σάββατο 30 Γενάρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Προσφέρουν στο ΚΚΕ

-- Για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος προσφέρω 500 ευρώ.

Κ. Β.

-- Ο Γ. Σ., συνταξιούχος του Δημοσίου, για την ενίσχυση του Κόμματος της εργατικής τάξης κόντρα στην άθλια αντικομμουνιστική προπαγάνδα των αστών και των γιάπηδων, προσφέρω 100 ευρώ ενίσχυση, μέσω ΚΟ Λόφου Αξιωματικών του ΚΚΕ.

-- Η οικογένεια του Απόστολου Χαριτούδη προσφέρει στην Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 50 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Πτολεμαΐδας, και 50 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Παιδείας Πτολεμαΐδας.

-- Ο Στέλιος Βεργουλίδης προσφέρει, στη μνήμη του αδελφού του ΓΙΑΝΝΗ ΒΕΡΓΟΥΛΙΔΗ, μέσω της ΝΕ Αργολίδας, 50 ευρώ στο ΚΚΕ.

-- Στη μνήμη του πατέρα της ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΤΖΑΚΟΥ και του θείου της ΚΩΣΤΑ ΤΖΑΚΟΥ, παλαίμαχων κομμουνιστών και αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ, όπως και της εξαδέλφης της ΝΙΚΗΣ ΤΣΑΚΑΛΗ, μαχήτριας του ΔΣΕ, η Ηλέκτρα Πανταζίδη και ο συζυγός της Νίκος προσφέρουν 300 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟ Χολαργού.

-- Η ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ Ηρακλείου Αττικής προσφέρει στην Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Ηρακλείου, 100 ευρώ.

-- Είμαι τακτικός αναγνώστης του «Ριζοσπάστη» από το 1934 και προσφέρω 40 ευρώ για το Μνημείο του ΔΣΕ στη Φλώρινα, 50 ευρώ στην Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ και 50 ευρώ στον «Ριζοσπάστη».

Γιάννης Πριμηκύριος

-- Στη μνήμη του ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΤΣΙΓΚΟΥ, σύντροφοι και φίλοι της ΚΟ Φοίνικα του ΚΚΕ, της οποίας ήταν μέλος και διετέλεσε για χρόνια Γραμματέας, έδωσαν 155 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος.

-- Στη μνήμη όλων των αγωνιστών από τη Νέα Ζίχνη Σερρών που έπεσαν στις μάχες, είτε ως ΕΛΑΣίτες είτε ως μαχητές του ΔΣΕ πολεμώντας για μια κοινωνία δίκαιη και ειρηνική χωρίς ξένους αφέντες, ο Μιχάλης Κωσταντζίκης προσφέρει, τρίτη δόση, 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Ντεπό.

-- Να μου επιτραπεί, την τρίτη δόση για την Οικονομική Εξόρμηση, των 100 ευρώ, μέσω της ΚΟ Κυψέλης, να την αφιερώσω στον ολομέτωπο αγώνα της ηρωικής αγροτιάς και να γυρίσω στα νεανικά μου χρόνια για να θυμηθώ το μέγιστο βάρδο της νεοελληνικής ποίησης, τον Κωστή Παλαμά, στο επίκαιρο ποίημά του: «Και τους τρέμουνε των κάμπων οι κιοτήδες και μ' ονόματα τους λένε πονηρά, κλέφτες κι απελάτες και προδότες, τους μισούν οι βασιλιάδες κι όλοι οι τυράννοι».

Συντροφικά, Μπάμπης Λεωνιδάκης, παλαίμαχος αντιστασιακός

Για το Μνημείο στη Φλώρινα

-- Για το Μνημείο του ΔΣΕ στη Φλώρινα πρόσφεραν στην ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ τα παρακάτω ποσά οι: Γεροζήσης Τριαντάφυλλος 1.000 ευρώ. Φώτου Γρηγόρης 100 ευρώ. Μπακάλη Αγγελική 10 ευρώ, Βουγιουκλάκης Σωτήρης 200 ευρώ, Πατσης Λεωνίδας 50 ευρώ, Λουκία και Παναγιώτης Πουλής 50 ευρώ, Τσίρης Ευάγγελος 50 ευρώ, Σκυλλαρος Χρήστος 100 ευρώ, Μαγκλάρα - Παππά Μαρία 200 ευρώ, Τερλιμπάκος Ανδρέας 50 ευρώ, Καλφοπούλου Μελάνθη 80 ευρώ, Ξενίδης Ανέστης 50 ευρώ, Αγλαΐα Κωστούδη - Αθηνά Αποστολοπούλου 100 ευρώ.

-- Η ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ Μεσολογγίου προσφέρει 1.000 ευρώ στο ΚΚΕ, για το Μνημείο στη Φλώρινα.

-- Για την ανέγερση του Μνημείου του ΔΣΕ στη Φλώρινα, η Ζ. Θ. προσφέρει 500 ευρώ, μέσω ΚΟ Περισσού.

-- Στη μνήμη του πατέρα μου ΘΕΜΕΛΗ ΘΕΟΔΩΡΟΥ, προσφέρω 150 ευρώ για την ανέγερση του μνημείου στη Φλώρινα, μέσω ΚΟ Δημόσιας Διοίκησης.

Ο γιος του Αγγελος Θεμελής

-- Το Παράρτημα Βέροιας της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ προσφέρει 500 ευρώ για την ανέγερση του μνημείου στον «τάφο» της Φλώρινας, σύμβολο του ηρωικού αγώνα των μαχητών και μαχητριών του ΔΣΕ, και 300 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω της ΝΕ Ημαθίας του ΚΚΕ.

-- Ο Σύνδεσμος Συνταξιούχων του ΤΕΒΕ Πειραιώς και Νήσων προσφέρει 300 ευρώ για το Μνημείο της Φλώρινας, μέσω της ΠΕΑΕΑ Πειραιά.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ