Οπως δε λείπει ο Μάρτης απ' τη σαρακοστή, έτσι δε θα μπορούσε να λείπει και ο ΛΑ.Ο.Σ. απ' την προσπάθεια ποινικοποίησης και καταστολής του αγώνα των αγροτών. Εσπευσε χτες ο εκπρόσωπός του να καταγγείλει την «τακτική των μπλόκων», σαν «σφόδρα αντιδημοκρατική γιατί επηρεάζει άμεσα τη ζωή των υπολοίπων».
Για τους ...«δημοκράτες» του ΛΑ.Ο.Σ. είναι εξόχως «δημοκρατικό» να εξωθούνται στη φτώχεια, στην ανέχεια και το ξεκλήρισμα χιλιάδες αγρότες. Είναι εξόχως «δημοκρατικό» να ατενίζουν με τρόμο το δικό τους μέλλον και των παιδιών τους, έτσι όπως το προετοιμάζει γι' αυτούς η αντιαγροτική ευρωενωσιακή και κυβερνητική πολιτική. Δεν είναι «δημοκρατικό» όμως να παλεύουν για λύσεις στα προβλήματά τους. Ο ΛΑ.Ο.Σ., βέβαια, είναι αυτό που είναι. Και εκ στόματος κοράκου, «κρα» θα ακούσει κανείς.
Είναι όμως προκλητικό να «κράζει» στο όνομα του λαού και των εργαζομένων, με σαφή στόχο να αποτρέψει την αλληλεγγύη και την κοινή δράση για το κοινό συμφέρον.