Σάββατο 19 Δεκέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Νέες κινητοποιήσεις εκτάκτων

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην είσοδο του νέου Μουσείου Ακρόπολης διοργανώνουν αύριο, 11 πμ, οι έκτακτοι αρχαιολόγοι του υπουργείου Πολιτισμού - Τουρισμού, ενώ προχωρούν και σε 24ωρη απεργία τη Δευτέρα με συγκέντρωση, μαζί με τους υπόλοιπους συμβασιούχους του ΥΠΟΤ, στην είσοδο του αρχαιολογικού χώρου της Ακρόπολης, χωρίς να αποκλειστεί η είσοδος.

Οι νέες αγωνιστικές κινητοποιήσεις αποφασίστηκαν από το Σύλλογο Εκτάκτων Αρχαιολόγων μετά την προχτεσινή συνάντηση του προεδρείου του με την γγ του υπουργείου, Λ. Μενδώνη. Οπως προκύπτει από την ανακοίνωση του ΣΕΚΑ, οι αρχαιολόγοι εισέπραξαν ...«καλές προθέσεις», όπως για το ζήτημα της άρσης του 24μηνου περιορισμού του ΠΔ Παυλόπουλου, σημειώνοντας ότι «ήδη προκηρύσσονται μεγάλης διάρκειας συμβάσεις από τις οποίες αποκλείεται η πλειονότητα των συναδέλφων μας, καθώς έχουν εργαστεί ήδη πάνω από 24 μήνες».

Οι αρχαιολόγοι σημειώνουν ότι «παραμένουμε κι απ' ό,τι φαίνεται θα παραμείνουμε, άγνωστο για πόσο, σε καθεστώς εργασιακής ομηρίας» και καλούν σε διαρκή αγώνα μέχρι την οριστική ικανοποίηση των αιτημάτων τους.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ