Σάββατο 18 Νοέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
«Σύγκρουση» στην Τούμπα

Η κόντρα του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού μονοπωλεί σήμερα το ενδιαφέρον

Sportidea

Η κόντρα του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού μονοπωλεί σήμερα το ενδιαφέρον
Κορυφαία... κόντρα διεξάγεται σήμερα στη Θεσσαλονίκη, με πρωταγωνιστές το γηπεδούχο ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό (19.00, ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡ) στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Εθνικής Κατηγορίας. Κοινός στόχος και των δύο ομάδων - που βρίσκονται πολύ κοντά στη βαθμολογία - είναι η διατήρησή τους στο κυνήγι των κορυφαίων θέσεων, κάτι που όπως φαίνεται αποτελεί τον κινητήριο μοχλό, προκειμένου οι δύο αντίπαλοι να τα δώσουν όλα για τη νίκη. Τα πράγματα, ωστόσο, όσον αφορά στο αμιγώς αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης δεν είναι πολύ ευχάριστα στο στρατόπεδο του «τριφυλλιού», ενώ, τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζουν σοβαρά- εκτός αγωνιστικού χώρου- προβλήματα. Οι «πράσινοι» στον αγωνιστικό τομέα καλούνται να αντιμετωπίσουν με επιτυχία το κενό που θα δημιουργήσει η διαγραφόμενη απουσία του Καρλ Χάινς Φλίπσεν αλλά και του Σάριτς (τραυματίες), ενώ ήδη η ομάδα του Αγγελου Αναστασιάδη κάνει προσπάθειες προκειμένου να ξεπεράσει το «βαρύ κλίμα» που δημιούργησε η τιμωρία που της επέβαλε η ΕΠΑΕ. Παράλληλα, τα άλυτα, μέχρι στιγμής, οικονομικά προβλήματα που ταλανίζουν το «Δικέφαλο», δεν επιτρέπουν να «καρποφορήσει» το καλύτερο δυνατό κλίμα στην ομάδα.

Μετράει μέρες... ο Ολυμπιακός μέχρι να εκτίσει την επιβολή της ποινής του (τιμωρία της έδρας του για 3 αγωνιστικές από την ΕΠΑΕ), όμως οι «ερυθρόλευκοι» πιστεύουν πώς πρέπει να παλέψουν με «νύχια και δόντια» αύριο στο ΟΑΚΑ, προκειμένου να μην παρουσιαστούν πεσμένοι ψυχολογικά κόντρα στην Παναχαϊκή(17.00). Παράλληλα, σε εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση έχει βρεθεί ο τεχνικός του Ολυμπιακού Γιάννης Ματζουράκης, ο οποίος καλείται να βρει λύσεις για να καλύψει τα κενά που αναμένεται να δημιουργήσουν στην ομάδα οι απουσίες των τραυματιών, Αντζα, Οφορίκουε, Νινιάδη και Αλβες.

Με μοναδικό στόχο να μην... στραβοπατήσει στην Καλαμάτα, η ΑΕΚ βρίσκεται στη μεσσηνιακή πόλη, όπου αύριο (19.00, ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡ), αντιμετωπίζει την ομώνυμη ομάδα. Ο Γιάννης Παθιακάκης, μέχρι χτες παρέμενε «μπερδεμένος» όσον αφορά στο ποιοι θα στελεχώσουν την αρχική 11άδα της ομάδας, όμως το σίγουρο είναι ότι ο «κιτρινόμαυρος» τεχνικός δε θα έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους (απορρίφθηκε χθες και η αίτησή τους) από την ΕΠΑΕ Νάβα και Τσάρτα. Αμφίβολα, ωστόσο, για το αυριανό παιχνίδι είναι και τα πλάνα του τεχνικού της Καλαμάτας Βασίλη Γεωργόπουλου ο οποίος έως την... τελευταία στιγμή θα ψάχνει να βρει το καλύτερο δυνατό σχήμα που θα παρατάξει κόντρα στην ΑΕΚ.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Εθνικής Κατηγορίας, θα κοντραριστούν αύριο οι εξής ομάδες: Ξάνθη - Πανηλειακός (16.30), Ηρακλής - ΟΦΗ (17.00), Πανιώνιος - Εθνικός Αστέρας (17.00), Αρης - Αθηναϊκός (17.00). Η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί την προσεχή Δευτέρα με την αναμέτρηση μεταξύ του ΠΑΣ Γιάννενα και του Ιωνικού (17.00, ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡ).


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ