Πέμπτη 10 Σεπτέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ - ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
«Θόλωσε» το... όνειρο

Δεν τα κατάφερε η Εθνική ομάδα βόλεϊ των Ανδρών, που γνώρισε την ήττα από τη Γαλλία με 3-1 σετ. Πλέον το όνειρο της πρόκρισης στα ημιτελικά απομακρύνεται, αφού για να συμβεί κάτι τέτοιο πρέπει η Ελλάδα να επικρατήσει της Πολωνίας (20.00, ΝΟΒΑ) και να περιμένει παράλληλα συνδυασμό αποτελεσμάτων, αφού θέλει νίκη της Γερμανίας επί της Σλοβακίας και η Ισπανία να κόψει βαθμούς από τη Γαλλία. Παράλληλα ρευστή παραμένει και η πρόκριση στην εξάδα της διοργάνωσης που οδηγεί απευθείας στο Ευρωπαϊκό του 2011. Οι Ελληνες διεθνείς, όπως και στον αγώνα με τη Γερμανία, συνάντησαν αρκετά προβλήματα με το μπλοκ των Γάλλων. Συγκλονιστικό ήταν το δεύτερο σετ του αγώνα όπου η Εθνική Ελλάδας κατάφερε μετά από 7 σετ-μπολ να το πάρει και να ισοφαρίσει το σκορ.

  • Ρωσία, Βουλγαρία και Πολωνία έγιναν από χτες οι τρεις ομάδες που προκρίθηκαν στα ημιτελικά της φετινής διοργάνωσης. Τα αποτελέσματα: Ρωσία - Ιταλία 3-0, Γερμανία - Ισπανία 3-1, Σλοβακία - Πολωνία 2-3, Βουλγαρία - Ολλανδία 3-1, Σερβία - Ολλανδία 3-0.
  • Τα σημερινά παιχνίδια: Γερμανία - Σλοβακία (15.00), Ρωσία - Βουλγαρία (15.00, ΝΟΒΑ), Γαλλία - Ισπανία (17.30, ΝΟΒΑ), Ιταλία - Φινλανδία (17.30), Σερβία - Ολλανδία (20.00).

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ