Τρίτη 11 Αυγούστου 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΝΕΟΛΑΙΑ
35ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - «ΟΔΗΓΗΤΗ»
Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις

«Σοσιαλισμός, η απάντηση στην καπιταλιστική βαρβαρότητα». Το 35ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» ταξιδεύει ήδη σ' ολόκληρη την Ελλάδα και αποτελεί μοναδικό πολιτικό και πολιτιστικό γεγονός. Οι εκδηλώσεις που θα γίνουν τις επόμενες μέρες είναι:

  • Σήμερα, Τρίτη, στο Λιμένα (αμφιθέατρο Θεαγένης) Θάσου θα πραγματοποιηθούν συναυλία από Λαϊκό Συγκρότημα και ομιλία από τον Β. Κατοπόδη, μέλος του Γραφείου Περιοχής Ανατ. Μακεδονίας - Θράκης της ΚΝΕ.
  • Η ΝΟ Φλώρινας της ΚΝΕ πραγματοποιεί εκδήλωση αύριο, Τετάρτη, στις 8 το βράδυ, στην πλατεία, στο Αμύνταιο. Θα μιλήσει ο Γ. Μούλης, γραμματέας της ΝΕ Φλώρινας του ΚΚΕ, με θέμα το σοσιαλισμό, τα λαϊκά προβλήματα της ανεργίας και το περιβάλλον.
  • Λόγω βροχής, η προγραμματισμένη προφεστιβαλική της ΤΟ Δυτικής Υπαίθρου Θεσσαλονίκης της ΚΝΕ, στο Σταυρό Θεσσαλονίκης, η οποία είχε οριστεί για το περασμένο Σάββατο, αναβλήθηκε και θα γίνει αύριο, Τετάρτη, στις 9 το βράδυ, στο δημοτικό αμφιθέατρο Σταυρού, με ομιλητή τον Ν. Νατσμέ, μέλος του ΣΠ Θεσσαλονίκης της ΚΝΕ. Θέμα της προφεστιβαλικής είναι τα 50 χρόνια της Κουβανικής Επανάστασης. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει συναυλία με νεανικό ερασιτεχνικό συγκρότημα.
  • Την Πέμπτη 13 του Αυγούστου στα Λιμενάρια (Μόλος) Θάσου θα γίνουν συναυλία από Λαϊκό Συγκρότημα και αγώνας σκακιού, «ένας εναντίον πολλών - simultane». Θα μιλήσει ο Θ. Χιόνης, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.
  • Την Παρασκευή 14 του Αυγούστου, στις Μαριές Θάσου, θα γίνει λαϊκό γλέντι. Θα προηγηθεί ομιλία από την Ελ. Αποστολίδου, μέλος της ΕΠ Ανατ. Μακεδονίας - Θράκης του ΚΚΕ.

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ