Παρασκευή 12 Ιούνη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΔΙΕΘΝΗ
Μεταγραφικός παραλογισμός

Την ώρα που η Ισπανία αλλά και γενικότερα η Ευρώπη έχει τεράστιο οικονομικό πρόβλημα και ανεργία, ξοδεύουν υπερβολικά ποσά για απόκτηση ποδοσφαιριστών. Πιο συγκεκριμένα: Η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του παγκοσμίου ποδοσφαίρου οδεύει προς την ολοκλήρωσή της. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε χτες ότι αποδέχθηκε πρόταση 94 εκατομμυρίων ευρώ από τη Ρεάλ και ότι δίνει την άδεια στον Κριστιάνο Ρονάλντο να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του στην ισπανική ομάδα μέχρι τις 30 Ιούνη!

«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δέχτηκε πρόταση - ρεκόρ ύψους 94 εκατ. ευρώ από τη Ρεάλ Μαδρίτης για τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Επειτα από αίτημα του Κριστιάνο - που εξέφρασε την επιθυμία να φύγει - και κατόπιν συζήτησης με τους εκπροσώπους του ποδοσφαιριστή, η Γιουνάιτεντ αποφάσισε να δώσει στη Ρεάλ Μαδρίτης την άδεια να διαπραγματευτεί με τον παίκτη. Η υπόθεση αναμένεται να έχει καταλήξει ως τις 30 Ιούνη. Ο σύλλογος δε θα κάνει άλλο σχόλιο μέχρι νεωτέρας», αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της Αγγλικής ομάδας.

Λίγες ώρες αργότερα υπήρξε και η επίσημη επιβεβαίωση από τη Ρεάλ:

«Η Ρεάλ Μαδρίτης επιβεβαιώνει πως κατέθεσε επίσημη πρόταση στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την απόκτηση των δικαιωμάτων του Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο σύλλογος ελπίζει να έρθει σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή τις επόμενες ημέρες».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ