Παρασκευή 5 Ιούνη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 45
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
«Καρφιά» ΠΑΣΑΠ κατά ΕΟΠΕ

Με δήλωση του διοικητικού συμβουλίου του, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Πετοσφαιριστών (ΠΑΣΑΠ) διαμαρτύρεται για το θέμα των αλλοδαπών αθλητών στην Α1 Εθνική κατηγορία των Ανδρών. Στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΠΑΣΑΠ βάλει κατά της ΕΟΠΕ, την οποία κατηγορεί για «αθέτηση υποσχέσεων» επί του θέματος αφού διατηρεί τον αριθμό ξένων παικτών σε 4 για κάθε ομάδα. Παράλληλα ο Σύνδεσμος των παικτών προαναγγέλλει αντιδράσεις. Πιο συγκεκριμένα στην ανακοίνωση αναφέρονται μεταξύ άλλων:

«Παρά τις αντίθετες διαβεβαιώσεις του προέδρου της ΕΟΠΕ, ότι δήθεν θα συμβάλλει ενεργά στον περιορισμό των αλλοδαπών αθλητών από 4 σε 3, όπως ρητά και κατηγορηματικά είχε υποσχεθεί στο ΔΣ του ΠΑΣΑΠ στη συνάντησή τους στις 2/4/2009, αν όχι για την αγωνιστική περίοδο 2009-2010, τουλάχιστον για τις επόμενες αγωνιστικές περιόδους και πως ο ίδιος προσωπικά θα μεριμνήσει, ώστε να αναγράφονται στο φύλλο αγώνα τουλάχιστον 9 αθλητές με δικαίωμα συμμετοχής στην Εθνική Ελλάδος, αυτός ουδέν έπραξε!

Τη στιγμή που η Εθνική Ελλάδος αγωνιζόταν στην Πορτογαλία και ο ομοσπονδιακός προπονητής δηλώνει ότι οι Ελληνες αθλητές χρειάζονται παιχνίδια για να είναι αξιόμαχοι, η ΕΟΠΕ και ο πρόεδρός της εμπαίζουν τον ΠΑΣΑΠ, εθελοτυφλώντας σε υπαρκτό πρόβλημα, αθετώντας τις δοθείσες υποσχέσεις τους.

Το ΔΣ του ΠΑΣΑΠ διαμαρτύρεται έντονα για τον εμπαιγμό αυτό και δηλώνει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, ότι δεν προτίθεται να μείνει απαθής στην καταστρατήγηση των συμφερόντων των Ελλήνων πετοσφαιριστών ούτε να ανεχθεί άλλο εμπαιγμό από οπουδήποτε ή οποιονδήποτε και αν αυτός προέρχεται».

  • Στη μάχη του ευρωπαϊκού Λιγκ που διεξάγεται στην Ορεστιάδα μπαίνουν από σήμερα οι Εθνικές ομάδες των ανδρών και γυναικών. Οι άνδρες κάνουν πρεμιέρα κόντρα στο Βέλγιο (19.00, ΝΟΒΑ), ενώ οι γυναίκες θα αντιμετωπίσουν στις 17.00 (ΝΟΒΑ) τη Βουλγαρία.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ