Παρασκευή 5 Ιούνη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 45
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ
Στα «μαλακά» ο Βαβζίνιακ

Στα... μαλακά έπεσε ο Γιακούμπ Βαβζίνιακ για την υπόθεση ντόπινγκ. Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας του επέβαλε ποινή αποκλεισμού από τις υποχρεώσεις της ομάδας για τρεις μήνες. Η Επιτροπή δέχτηκε τους ισχυρισμούς του, ότι δηλαδή είχε πάρει σκεύασμα για να χάσει βάρος χωρίς να γνωρίζει ότι εμπεριείχε απαγορευμένη ουσία. Με δεδομένο ότι η τιμωρία μετρά από την επόμενη μέρα έκδοσης της απόφασης, ο Πολωνός θα βρίσκεται κανονικά στα πλάνα του Χενκ Τεν Κάτε από την πρώτη μέρα της νέας αγωνιστικής περιόδου. Αυτό βέβαια ισχύει σε θεωρητικό επίπεδο, αφού άγνωστες παραμένουν οι διαθέσεις της «πράσινης» ΠΑΕ, ενώ πληροφορίες θέλουν να μη συνεχίζει τη συνεργασία με τον παίκτη, κυρίως για ηθικούς λόγους.

  • Ενα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου και με... βαρύ όνομα, τον Θανάση Καραγκούνη, απέκτησε ο Ατρόμητος που απέσπασε την υπογραφή του 18χρονου διεθνή μεσοεπιθετικού, αν και ήταν στο στόχαστρο μεγαλύτερων ομάδων.Ο Θανάσης Καραγκούνης έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Ακαδημία Λαμίας, συνέχισε στον Ανδρούτσο Γραβιάς (Δ' Εθνική) και φέτος αγωνίστηκε στο Φωκικό, κάνοντας 33 συμμετοχές και 4 γκολ στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.
  • Παίκτης της Λάρισας είναι και επισήμως από σήμερα ο Βραζιλιάνος χαφ Ρομέου. Ο 24χρονος άσος ανακοινώθηκε από τη θεσσαλική ομάδα για τα επόμενα τρία χρόνια. Ο Ρομέου έπαιξε για τέσσερα χρόνια στο πρωτάθλημα της Βραζιλίας με πολλές συμμετοχές στη Φλουμινένσε.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ