Τρίτη 26 Μάη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2009
Καλούμε πανστρατιά!

Δηλώσεις της ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ για τις ευρωεκλογές

Η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, σε δηλώσεις της το Σάββατο το απόγευμα για τις ευρωεκλογές σημείωσε τα παρακάτω:

«Καλούμε πανστρατιά! Οχι μόνο τα μέλη και τους φίλους του Κόμματος, αλλά και εκείνους οι οποίοι εκτιμούν ότι η ισχυροποίηση του ΚΚΕ θα είναι το θετικό, το ριζοσπαστικό, θα δώσει δυναμική στην αντίσταση και στην αντεπίθεση.

Καλούμε πανστρατιά για να σιγουρευτεί ο τρίτος βουλευτής. Και, επομένως, για να σιγουρευτεί ο τρίτος βουλευτής, πρέπει να υπάρξει μια ουσιαστική και θεαματική άνοδος του ΚΚΕ για την οποία υπάρχουν προϋποθέσεις. Μπορούν να ψηφίσουν για πρώτη φορά το ΚΚΕ πολλοί περισσότεροι, γνωρίζοντας ότι όλα τα προηγούμενα χρόνια αντιστάθηκε, πάλεψε κι αν δεν ήταν έτσι το ΚΚΕ, τα πράγματα θα ήταν πολύ χειρότερα για τους εργαζόμενους. Τουλάχιστον, βοήθησε να κερδηθεί χρόνος, να ματαιωθούν χειρότερα.

Γνωρίζουν πολύ καλά αυτοί που δεν είναι κομμουνιστές μέχρι πού μπορούν να πάνε με το ΚΚΕ και μέχρι πού μπορούν να κρατήσουν τις δικές τους απόψεις.

Το ΚΚΕ εκθέτει το σύνολο των θέσεών του, δεν κάνει κανένα καμουφλάζ, πότε προς τα δεξιά και πότε προς τα αριστερά. Δεν είναι κόμμα φούσκα, δεν είναι ένα κόμμα ανάχωμα. Είναι ένα κόμμα χειραφετημένο, ανεξάρτητο από την κυρίαρχη πολιτική. Εχει σταθερότητα, ανοδική πορεία και επομένως αυτή πρέπει να συνεχιστεί. Δεν είναι κόμμα διάττων αστέρας. Δεν μπορούν να μας βάλουν στο χέρι. Είμαστε δοκιμασμένοι. Το μόνο που επείγει σήμερα είναι στις 8 του Ιούνη, και στις Βρυξέλλες, και στην Ελλάδα, να υπάρχει ένα θεαματικά αλλιώτικο μήνυμα υπέρ του ΚΚΕ. Θα γίνει μια καινούργια αρχή».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ