Τρίτη 19 Μάη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΖΑΚΥΝΘΟΣ
Το ΠΑΣΟΚ μηνύει αγρότες!

Ανακοίνωση - καταγγελία της ΝΕ Ζακύνθου του ΚΚΕ

Σε δικαστικές διώξεις κατά αγωνιστών αγροτών επιδίδεται το ΠΑΣΟΚ μέσω στελεχών του. Στη Ζάκυνθο, στέλεχος του ΠΑΣΟΚ μήνυσε αγρότες για παρακώλυση συγκοινωνιών, επειδή τον περασμένο Γενάρη συμμετείχαν σε αγωνιστικές κινητοποιήσεις στο λιμάνι της Ζακύνθου!

Η ΝΕ Ζακύνθου του ΚΚΕ, σε ανακοίνωσή της, καταγγέλλει στους αγρότες, στην εργατική τάξη και όλο το λαό της Ζακύνθου τις απαράδεκτες μεθοδεύσεις γνωστού στελέχους που ΠΑΣΟΚ, που κατέθεσε μηνύσεις σε βάρος αγροτών το Γενάρη, με στόχο το αγωνιστικό κίνημα της αγροτιάς και τους αγώνες που δίνει ο λαός για αξιοπρεπή ζωή. Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση αναφέρεται πως το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ στη Ζάκυνθο Παναγιώτης Καμήλος, αφού στην πρώτη διάρκεια των κινητοποιήσεων έριξε μπόλικο δηλητήριο για τους αγρότες και τις κινητοποιήσεις τους και προσπάθησε να ενεργοποιήσει τον κοινωνικό αυτοματισμό, έφτασε τελικά στο σημείο να κάνει μηνύσεις στους αγρότες που είχαν συγκεντρωθεί στο λιμάνι της Ζακύνθου, στη Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα των αγροτών, κατά παντός υπευθύνου και στο μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα και μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Ζακύνθου του ΚΚΕ Δημήτρη Σούλη, για παρακώλυση συγκοινωνιών.

Οπως τονίζεται στην ανακοίνωση: «Το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και το ΠΑΣΟΚ στο νησί αναδεικνύονται βασιλικότεροι του βασιλέως, κυβερνητικότεροι της κυβέρνησης, κάνοντας σαν αντιπολίτευση τη βρώμικη δουλειά της κυβέρνησης». Επίσης σημειώνεται πως: «Οι διώξεις που ασκούνται από το ΠΑΣΟΚ και τα στελέχη του πρέπει να καταδικαστούν στη συνείδηση του λαού και να τους γυρίσουν μπούμερανγκ».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ