Παρασκευή 20 Μάρτη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Στις άλλες πόλεις

-- Μεγάλη αντιιμπεριαλιστική εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη, αύριο, Σάββατο 21 του Μάρτη, διοργανώνει η ΕΔΥΕΘ. Η συγκέντρωση θα ξεκινήσει στις 11 π.μ. από το νέο στρατηγείο του ΝΑΤΟ στο Γ΄ Σώμα Στρατού (επί της Λεωφόρου Στρατού), και θα καταλήξει στο λιμάνι, που πριν 10 χρόνια μετατράπηκε σε ορμητήριο των μακελάρηδων του ΝΑΤΟ για το ματοκύλισμα του γιουγκοσλαβικού λαού. Στην εκδήλωση θα παραβρεθεί και θα χαιρετίσει ο Ντραγκομίρ Βουσίτσεβιτς, πρώην πρέσβης της Γιουγκοσλαβίας στην Αθήνα, εκπρόσωπος του Κινήματος Ειρήνης της Σερβίας.

-- Αύριο, Σάββατο, στις 12 το μεσημέρι, στο Λιτόχωρο Πιερίας, θα γίνει η αντιιμπεριαλιστική διαδήλωση που διοργανώνει η ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, αντιδρώντας στη ΝΑΤΟική άσκηση που ξεκινά σήμερα και θα διαρκέσει έως τις 4 του Απρίλη.

-- Αντιιμπεριαλιστική εκδήλωση πραγματοποιείται στα Γιάννενα, σήμερα, Παρασκευή 20/3 και ώρα 6 μ.μ., στο μνημείο των εκτελεσθέντων αγωνιστών Τσιάρα - Φίλιου - Τάτση, από την Επιτροπή Ειρήνης, το Παράρτημα της ΠΕΑΕΑ και το Σύλλογο Γυναικών του νομού. Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με πορεία στη νομαρχία.

-- Συγκέντρωση - συζήτηση με θέμα «60 χρόνια ΝΑΤΟ - Εχθρός των λαών και της ειρήνης - να διαλυθεί», διοργανώνει η Επιτροπή Ειρήνης Ηρακλείου Κρήτης τη Δευτέρα 23 του Μάρτη και ώρα 5.30 μ.μ. στο Πολύκεντρο Νεολαίας του Δήμου Ηρακλείου (Οδός Ανδρόγεω 2, ισόγειο). Ομιλητής θα είναι ο Νίκος Παπαναστάσης, μέλος της Κίνησης για την Εθνική Αμυνα (ΚΕΘΑ) και μέλος της Γραμματείας της ΕΕΔΥΕ. Στην εκδήλωση θα συζητηθεί η προετοιμασία της παγκρήτιας κινητοποίησης στην αμερικανοΝΑΤΟική βάση της Σούδας την Κυριακή 29 του Μάρτη, που έχουν αποφασίσει από κοινού οι Επιτροπές Ειρήνης και των τεσσάρων νομών της Κρήτης.

-- Εκδήλωση - συζήτηση με θέμα «60 χρόνια ΝΑΤΟ και ο ρόλος του στρατηγείου Ναυτικής Αποτροπής στη Σούδα» θα πραγματοποιήσει η Επιτροπή Ειρήνης Χανίων την Κυριακή 22 του Μάρτη στις 7 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο. Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο Νίκος Παπαναστάσης, αντισυνταγματάρχης ε.α., μέλος της ΚΕΘΑ.

-- Αντιιμπεριαλιστική εκδήλωση, στο πλαίσιο της καμπάνιας ενάντια στο ΝΑΤΟ, με αφορμή τα 60 χρόνια του, διοργανώνει η Επιτροπή Ειρήνης Λάρισας, τη Δευτέρα 30 του Μάρτη, στις 7.30 μ.μ. στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου. Θα μιλήσει ο Γ. Ντουνιαδάκης, ναύαρχος ε.α.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ