Κυριακή 1 Μάρτη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΑΜΕ
Τιμά αγωνιστικά την 8η Μάρτη

Περιοδείες, διαμαρτυρίες και εκδηλώσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα, που «δένεται» και με τη Μέρα κατά του Ρατσισμού και της Ξενοφοβίας

Πολύμορφη δράση για να τιμήσει αγωνιστικά την 8η Μάρτη, Παγκόσμια Mέρα της Γυναίκας, προγραμματίζει η Γραμματεία Γυναικών του ΠΑΜΕ. Συγκεκριμένα:

  • Την Παρασκευή 6 Μάρτη, στις 10 π.μ., διοργανώνει παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Εργασίας (Σταδίου 29), με αιχμή την κρίση.
  • Προγραμματίζει περιοδείες σε εργοστάσια και χώρους δουλειάς. Την Τρίτη 3 Μάρτη, στις 12 το μεσημέρι, στο ξενοδοχείο «NOVOTEL», την Τετάρτη 4 Μάρτη, στις 12.30 μ.μ., στο Γηροκομείο Αθηνών, την Πέμπτη 5 Μάρτη, στις 9 το πρωί, στον «Ευαγγελισμό», στις 12 το μεσημέρι στο εργοστάσιο «Αγκλούπα» και στη 1 μ.μ. στη «Μακοπλέξ».
  • Με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα της Γυναίκας και την 21η Μάρτη, Μέρα κατά του Ρατσισμού και της Ξενοφοβίας, το Τμήμα Εκμάθησης Ελληνικών του ΠΑΜΕ για τους μετανάστες, οργανώνει εκδήλωση, που θα την παρακολουθήσουν μετανάστριες, αλλά και μετανάστες, στις πατρίδες των οποίων τα προβλήματα των γυναικών είναι ιδιαίτερα οξυμένα. Η εκδήλωση θα γίνει στο χώρο που πραγματοποιούνται τα μαθήματα.
  • Επίσης, θα πραγματοποιηθούν εκπαιδευτικές επισκέψεις την Κυριακή 15 Μάρτη στην Ακρόπολη και την Κυριακή 22 Μάρτη στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο.

Στο ίδιο πλαίσιο, η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ στηρίζει την εκδήλωση - συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργανώνει η Ενωση Eργαζoμένων από το Μπαγκλαντές, το Σάββατο 7 Μάρτη, στις 5 μ.μ.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ