Σάββατο 14 Φλεβάρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Περιοδείες και συσκέψεις

Με περιοδείες και συσκέψεις συνεχίζονται οι παρεμβάσεις των ταξικών συνδικάτων στους χώρους δουλειάς, με αιχμή το ζήτημα της κρίσης. Για τις επόμενες μέρες, έχουν προγραμματιστεί οι εξής δραστηριότητες:

  • Αύριο Κυριακή, 15 Φλεβάρη, το Συνδικάτο Εργαζομένων στην Κλωστοϋφαντουργία, τον Ιματισμό και το Δέρμα πραγματοποιεί σύσκεψη με μετανάστες από βιοτεχνίες ιματισμού, 6.30 μ.μ., στο Στέκι Μεταναστών (Πατησίων 252, πλατεία Κολιάτσου).
  • Σύσκεψη για τα προβλήματα των μεταναστών συναδέλφων του κλάδου διοργανώνει και το Συνδικάτο Μετάλλου Αθήνας, αύριο Κυριακή, 15 Φλεβάρη, στις 11.30 π.μ., στα γραφεία του (Γ' Σεπτεμβρίου 48 και Μάρνη).
  • Συζήτηση για την κρίση διοργανώνει και η Γραμματεία Λαυρεωτικής του ΠΑΜΕ, αύριο Κυριακή 15 Φλεβάρη, στις 6 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο Λαυρίου.
  • Το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Γάλακτος - Τροφίμων - Ποτών θα πραγματοποιήσει περιοδείες τη Δευτέρα, 16 Φλεβάρη, σε ΕΒΓΑ, ΦΟΛΙ, ΦΑΓΕ, ΒΕΝΕΤΗ, TASTY, ΝΙΚΑΣ, ΚΑΝΑΚΗ. Την Τρίτη 17 Φλεβάρη, σε ΝΟΥΝΟΥ και ΚΡΕΤΑ ΦΑΡΜ και την Τετάρτη 18 Φλεβάρη στον ΚΑΤΣΕΛΗ. Ακόμα, την Κυριακή 22 Φλεβάρη προετοιμάζει σύσκεψη με εργάτες του κλάδου στο Μενίδι.

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ